Scene terifiante în casa Cristinei Țopescu. Câinii zăceau morți lângă cadavrul ei și…

Cristina Țopescu, fosta prezentatoare de televiziune, o adevărată vedetă în ultimii 30 de ani, a murit! Ea a fost găsită fără suflare duminică, 12 ianuarie, în vila din Otopeni. Se pare că decedase, însă, în luna decembrie, dar, locuind singură, nimeni nu a știut. O vecină a fost aceea care, namaivăzând-o, a dat alarma. Citeste.info , site-ul nr.1 din România, are detalii incredibile care s-au petrecut în locuința Cristinei, după ce a murit.

Este, de-a dreptul, cutremurător! Cristina Țopescu a fost găsită moartă, în locuința pe care o avea în Otopeni, dar lângă ea polițiștii care au descins după anunțul vecinei au rămas înmărmuriți! Lângă trupul neînsuflețit al celei care a fost Cristina Țopescu zăceau, la fel, fără suflare, trei câini! Este cunoscut că fosta mare prezentatoare iubea nespus animalele și nu o lăsa inima să nu culeagă de pe drum orice biet ”suflețel” în suferință.

Așa că la vila ei din Otopeni și-au găsit adăpostul primitor nu mai puțin de opt animăluțe cu suflet, căței care au găsit stăpânul ideal. Trei dintre ei aveau să fie găsiți morți, probabil de inaniție, dar alți cinci au fost găsiți de pompieri în viață.

Poliția a confirmat moartea vedetei

Polițiștii au confirmat moartea Cristinei Țopescu, după ce au intrat în imobilul acesteia din Otopeni. Pe trupul fostei prezentatoare tv nu au fost găsite urme de violență. „În cursul acestei seri, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violența. Urmează Să se efectueze în cauză expertiza medico legală”, au transmis polițiștii într-un comunicat.

Cine a fost Cristina Țopescu

Cristina Ţopescu s-a născut la Oradea, în 1960 (avea 59 de ani). A fost fiica lui Cristian Ţopescu, celebru comentator sportiv. A intrat în lumea televiziunii în perioada 1870-1979, când a apărut în emisiuni pentru copii. A absolvit facultatea de Limbi Străine din Bucureşti.

CITEȘTE ȘI