Scrisoare cutremurătoare primită de mama Luizei Melencu: „Garantez cu viața mea că Luiza nu e moartă. Va veni acasă”

Mama Luizei Melencu a primit o scrisoare înfiorătoare care a fost făcută publică.

Scrisoare cutremurătoare primită de mama Luizei. Scrisoarea vine din partea unui bărbat aflat în spatele gratiilor. Acesta susține că fata este în viață și va fi găsită.

Scrisoare cutremurătoare primită de mama Luizei
„Am curaj să garantez cu viața mea că Luiza nu e moartă. Eu sunt la pușcărie și sunt din Caracal”, scrie bărbatul, conform antena3.ro.

loading...

„Eu am avut o prietenie mai depărtată cu el (Gheorghe Dincă -n.red.). Îi mai vindeam cabluri de cupru și bormașini. M-am dus pe la el prin curte, o știu și pe fata lui Daniela. Ultima dată am fost în 2014 pe acolo.

 

Vă rog din inimă nu mă băgați pe mine în acest incident că nu vreau să fiu luat pe la DIICOT, dar așteptați că Luiza va veni acasă”, a mai scris el.

Vă amintim că Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, de 15 ani, pe data de 25 iulie, când a surprins-o cu telefonul în mână sunând la 112 şi ulterior i-a incinerat corpul. De asemenea, el susţinea că a ucis-o şi pe Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie.

Iată scrisoarea integrală primită de mama Luizei!

Citeste si despre

Problemele persistă pentru fiica Gabrielei Cristea: “Rămânem în spital, nu e de glumă”

Gabriela Cristea trece prin momente grele, deoarece fiica sa cea mică, Iris, este bolnavă, iar medicii au fost nevoiți s-o interneze. Deși vedeta spera să plece acasă cât mai repede, medicii se pare că vor să o mai țină în spital, sub observație, cel puțin încă o zi pe micuță.

Fiica cea mică a Gabrielei Cristea rămâne în spital

Deşi Iris ar fi trebuit să se externeze miercuri, fetița a făcut din nou febră, iar medicii i-au recomandat vedetei să mai petreacă o noapte sub atenta supraveghere a personalului. Gabriela Cristea a intrat în direct prin intervenţie telefonică la „Răi Da Buni”, chiar din rezerva spitalului şi a explicat ce s-a întâmplat, dar a şi oferit ultimele detalii despre starea micuţei.

„Încă suntem în spital. Trebuia să ne externăm în seara asta, dacă Iris nu făcea febră. Din păcate, cel mai frumos scenariu nu s-a adeverit. Rămânem în continuare pentru că nu e de glumă, mai ales când e vorba de un nou-născut. Ea încă intră la capitolul bebeluş-sugar. Ieri, când a făcut şase luni, s-au şi declanşat toate problemele.

Fiica cea mică a Gabrielei Cristea rămâne în spital
Fiica cea mică a Gabrielei Cristea rămâne în spital. Sursa foto: Instagram.com
Loading...

Cmentariile sunt închise