Se anunță Haos în centrul Capitalei – Protest fără precedent: ‘Blocați cu mașinile Guvernul Dăncilă care susține hoția!’

Se anunță un nou protest în Piața Victoriei! De această dată oamenii sunt chemați să iasă în stradă cu mașinile la Guvern, în urma măsurilor fiscal-bugetare anunțate de Eugen Teodorovici. De asemenea, nici legile justiției nu sunt ignorate de protestatari.

„Blocați cu mașinile Guvernul Dăncilă care susține hoția!

–  Vă convine să plece din România tinerii cei mai capabili ai țării și să rămână pramatiile care trăiesc pe banii furați de tăticu, ca politician?
– Vă convine să plătiți taxe și mai mari ca să aibă Dragnea cu ce-și răsplăti complicii din Parlament?
– Vă convine să fie scutiți de pedepse cei care au sărăcit România?
– Vă convine să trăiți în mizerie la pensie?
Dacă nu vă convine, ce mai așteptați?
Opriți Guvernul Penalilor să vă strice viața, opriți Guvernul Penalilor să vă distrugă viitorul copiilor!
Este iarnă, este incomod să stați in picioare cu orele la proteste, chiar dacă merită efortul…
Blocați penalilor accesul la Guvern cu mașinile! Ați fost 300.000 în Piața Victoriei după OUG 13. Dacă din 300.000 vor veni 20.000 cu automobilele și le vor opri în jurul Guvernului deja se face un zid în fața hoților lui Dragnea.
Blocați-le cu mașinile intrarea în Guvern prăduitorilor României!”, este mesajul postat pe rețelele de socializare de mișcarea #Rezist.
Citeste in continuare si despre..
loading...
Zeci de bucureșteni au rămas ore întregi în parcarea unui mall, la etajul -3. Reacția centrului comercial

Mai sunt câteva ore până la Crăciun, iar marile centre comerciale sunt foarte aglomerate. Atât de pline încât în parcarea mall-ului Promenada oamenii au rămas blocaţi la subsol, la etajul -3, în parcare.

Oamenii au stat mai bine de o oră şi jumătate la coadă pentru a ieşi din subteran. Oamenii se plâng că aerul a devenit insuportabil din cauza gazelor de eşapament. Familiile cu copii i-au scos pe cei mici pe jos, la aer.

În plus, spun ei, reprezentanţii centrului comercial n-au venit cu soluţii şi nici n-au răspuns la telefon.

Adriana Manole, una dintre persoanele care a rămas blocată în parcarea mall-ului, a povestit la Digi24 prin ce a trecut.

„Cred că mai bine de o oră și jumătate am stat, am încercat să sunăm peste tot, nu s-a putut. Nu am putut vorbi cu nimeni. Nu ne mișcam, eram la nivel -3, senzorii nu existau, senzori care să atragă atenția că erau gaze. M-au usturat ochii încă o oră dupa ce am ieșit din subteran. Am sunat la 112 ți cred că abia atunci, după ceva vreme, lucrurile au început să se mai miște”, a spus Adriana Manole.

Cauza, potrivit telespectatoarei Digi24, este că mall-ul este așezat între două mari bulevarde și nu are decât o ieșire.

„Am văzut familii cu copii, cu fular pe nas și pe gură, atât adulții, cât și copiii. Nici în mașină nu se mai putea sta. Eu nu m-am gândit decât la ce s-ar putea întâmpla la nivelul -3, să ai ditamai mall-ul cu o singură ieșire. Întreb și eu cine le-a dat autorizație, cum s-au luat autorizațiile de funcționare, unde sunt senzorii de siguranță, ieșirile de siguranță în situații din acestea. Ce să facem? Să ne așteptăm la, ferească Dumnezeu, un nou Colectiv sau mai rău”, a mai spus ea.

Adriana Manole a mai spus că diespecerii de la 112 i-au asigurat că vor lua legătura cu representanții mall-ului. „Ce-i drept, am văzut că lucrurile au început să se mai miște”, a mai spus ea.

Vezi Video AICI

 

Sursa: stiripesurse.ro
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata