Se spune ca MIEREA cu SCORTISOARA este buna pentru SANATATE, dar iata CE NU TI SE SPUNE!!

Combinatia de miere cu scortisoara este un miracol natural incredibil de eficient pentru numeroase conditii de sanatate. Proprietatile lor au fost laudate in medicina traditionala ayurvedica si chineza timp de secole, iar amestecul lor este cunoscut ca cel mai bun remediu natural.

Este posibil sa fi auzit de proprietatile curative ale mierii cu scortisoara, dar pun pariu ca nu sunteti constienti de toate proprietatile medicinale ale combinarii acestora.

Iata cele mai importante dintre ele:

Boli de inima

Faceti o pasta din miere si scortisoara, si intindeti-o pe paine, in loc de gem. Consumati acest lucru in mod regulat la micul dejun. Acest lucru reduce colesterolul din artere si va salveaza de atac de cord. De asemenea, cei care au avut deja un atac de cord, in cazul in care urmeaza aceasta reteta zilnic, vor pastra distanta considerabil de urmatorul atac de cord.

Artrita

Pacientii cu artrita pot consuma zilnic, dimineata si seara, o cana de apa fierbinte cu doua linguri de miere si o lingura de scortisoara pudra. Beti o jumatate de cana inainte de micul dejun si jumatate inainte de culcare. Daca luati acest remediu in mod regulat, puteti trata chiar si artrita cronica.

Infectii urinare

Luati doua linguri de scortisoara si o lingurita de miere intr-un pahar de apa calduta si beti-l. Acest lucru va distruge toti germenii din vezica urinara.

Colesterol

Doua linguri de miere si trei linguri de pudra de scortisoare amestecata cu apa de ceai, reduc colesterolul din corp cu pana la 10% in doar 2 ore.

Raceli

Cei care sufera de raceli obisnuite severe ar trebui sa ia o lingura de miere calduta cu ¼ lingura de scortisoara pudra zilnic, timp de 3 zile. Acest proces va vindeca majoritatea cazurilor de tuse cronica, raceala si va va curata sinusurile.

Gaze

Conform studiilor facute in India si Japonia, a fost dezvaluit faptul ca daca luati miere impreuna cu scortisoara, puteti usura stomacul de gaze.

Sistemul imunitar

Consumul zilnic de miere cu scortisoara poate intari sistemul imunitar si proteja corpul de bacterii si atacuri virale. Cercetatorii au descoperit ca mierea are diferite vitamine si fier in cantitati mari. Utilizarea constanta a mierii intareste celulele albe pentru a lupta impotriva bacteriilor si bolilor virale.
Indigestie

Pudra de scortisoara presarata in doua linguri de miere administrate inainte de masa, inlatura aciditatea si ajuta la digestia celor mai grele mancaruri.

Longevitate

Ceaiul facut cu miere si scortisoara, consumat in mod regulat va poate scapa de limitarile varstei. Luati 4 linguri de meire, 1 lingura de scortisoara si 3 cani de apa fiarta, si faceti-l sub forma de ceai. Beti ¼ de cana, de 3-4 ori pe zi. Acest lucru pastreaza pielea proaspata si moale.
Cosuri

Trei linguri de miere si o lingurita de pasta de scortisoara pudra. Aplicati aceasta pasta pe cosuri inainte de culcare si spalati-l in dimineata urmatoare cu apa calda. In cazul in care faceti asta zilnic, timp de doua saptamani, veti elimina cosurile de la radacina.

Infectii ale pielii

Aplicand miere si scortisoara pudra in cantitati egale pe partile afectate, puteti vindeca eczemele si toate tipurile de infectii de piele.
Respiratie urat mirositoare

Amestecati miere si scortisoara in parti egale si adaugati putina apa calduta pentru a le amesteca bine. Faceti gargara cu solutia obtinuta primul lucru dimineata si respiratia va va fi proaspata pentru intreaga zi.
Pierderea parului

Amesteca o lingura de miere cu ulei de masline extra virgin in cantitati egale. Adauga o lingura de scortisoara si amesteca pana obtii o pasta. Aplica pasta pe zonele cu chelie sau partile problematice. Lasa amestecul timp de 15 minute apoi spala-l cu apa calduta si sampon.
Cancer

Ultimele cercetari din Japonia si Australia au aratat ca a fost vindecat cu succes cancerul avansat de stomac si oase. Pacientii care sufera de aceste tipuri de cancer, ar trebui sa ia zilnic o lingura de miere cu o lingurita de scortisoara timp de o luna, de 3 ori pe zi.

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2016

Sursa: healthycaregroup.com

CITEȘTE ȘI