┼×eful Pfizer a f─âcut anun┼úul crunt: E doar o problem─â de timp! Ce urmeaz─â s─â se ├«nt├ómple

┼×eful Pfizer A F─âcut Anun┼úul Crunt: E Doar O Problem─â De Timp! Ce Urmeaz─â S─â Se ├«nt├ómple

Albert Bourla, CEO-ul companiei Pfizer, a venit cu o veste foarte proast─â pentru cei care sperau c─â vom sc─âpa c├ót mai cur├ónd de COVID-19 ┼či de vaccinare. Cum va evolua coronavirusul ├«n timp?

CEO-ul Pfizer, Albert Bourla, este de p─ârere c─â o variant─â a coronavirusului care s─â fie rezistent─â la vaccinuri este doar o problem─â de timp.

O varianta rezistentă la vaccin va apărea în mod sigur, însă Pfizer e gata să o contracareze
├Äntr-un interven┼úie la Fox News, ┼čeful gigantului farmaceutic a declarat c─â o astfel de variant─â a SARS-CoV-2 este foarte posibil s─â apar─â ├«ntr-o zi, ├«ns─â d─â asigur─âri c─â Pfizer este gata s─â produc─â un nou vaccin pentru o astfel de variant─â ├«ntr-un interval de doar 3 luni.

ÔÇťDe fiecare dat─â c├ónd apare o variant─â ├«n lume, oamenii de ┼čtiin┼ú─â o cerceteaz─â. Fac asta pentru a vedea dac─â aceast─â variant─â poate evita protec┼úia oferit─â de vaccinul nostru. Nu am identificat ├«nc─â una, dar credem c─â este probabil s─â apar─â ├«ntr-o bun─â zi. (ÔÇŽ)

Apreciaz─â pentru mai multe informa╚Ťii utile !

Am construit un proces care, ├«n termen de 95 de zile din ziua ├«n care identific─âm o variant─â ca fiind o variant─â de ├«ngrijorare, vom putea avea un vaccin ├«mpotriva acesteiaÔÇŁ, a declarat Albert Bourla pentru emisiunea AmericaÔÇÖs Newsroom, difuzat─â de Fox News.

Circa 30% dintre americanii reticenţi cu privire la vaccinare s-ar putea răzgândi, după autorizarea primită de Pfizer
Exper╚Ťii ├«n boli infec╚Ťioase ╚Öi oficialii din domeniul s─ân─ât─â╚Ťii publice din Statele Unite au reiterat de luni de zile c─â extinderea acoperirii vaccinale ├«n r├óndul popula╚Ťiei, at├ót ├«n SUA, c├ót ╚Öi ├«n str─âin─âtate, va reduce posibilitatea ca virusul s─â sufere muta┼úii pe viitor.

În prezent, datele CDC (Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor din SUA) indică faptul că 62,5% dintre adulţii americani sunt complet vaccinaţi împotriva COVID-19, iar un procent de 73,1% a primit o doză de vaccin.

Dr. Anthony Fauci spunea ┼či el c─â autorizarea definitiv─â primit─â s─âpt─âm├óna aceasta de c─âtre vaccinul Pfizer-BioNTech din partea FDA (Food and Drug Administration ÔÇô organismul american de reglementare a alimentelor ┼či medicamentelor) va cre┼čte, cel mai probabl, rata de vaccinare. Sondajele indic─â faptul c─â circa 30% dintre americanii care erau reticen┼úi cu privire la vaccinare se vor r─âzg├óndi acum, ├«n urm─â deciziei FDA.