Şeful Poliției din Caracal când tatăl Alexandrei a anunţat dispariţia

Informaţii halucinante ies la iveală după oririle din Caracal. Unchiul Alexandrei a făcut dezvăluiri şocante la un post de televiziune cu privire la ancheta făcută de poliţişti.

Conform dezvăluirilor făcute de unchiul fetei, tatăl Alexandrei Măceșanu s-a dus miercuri seară la poliție, pentru a anunța dispariția ei, la Caracal. Cel care a primit plângerea, polițistul de acolo, i-a răspuns vărului meu: “Băi, dar tu nu știi cum e cu fetele astea de 15 ani? Hai, băi, că vine mâine acasă. Pe bune, o zi, două!” Asta a fost atitudinea la depunerea plângerii! A fost depusă miercuri seara, nu cum spune procuroarea, joi seara!”, a dezvăluit Alexandru Cumpănașu la Antena 3.

Unchiul adolescentei l-a acuzat chiar și pe șeful Poliției din Caracal, Nicolae Mirea, că nu l-ar fi luat în seamă pe tatăl Alexandrei. Ba chiar i-ar fi spus să achite costurile anchetei. ”Dacă cumva s-a încurcat cu vreunul, o să plătești tu pagubele acestei investigații”, a mai spus Alexandru Cumpănașu, la Antena 3.

Recomandam si :

Șocant! Ultimele imagini cu Mihaela Melencu, tânăra dispărută din Caracal, înainte de a se urca în mașină. VIDEO

Alexandra a fost ucisă în casa suspectului din Caracal, Gheorghe Dincă. Dovezi ale crimei au fost găsite de polițiștii care au intervenit la 19 ore după ce fata ceruse ajutor la 112.

Pe aceeasi tema: Fostul șef al Poliției Române, dezvăluiri incredibile. Ultimele cuvinte ale Alexandrei: „Vine, vine”

CITEȘTE ȘI