Semințele care desfundă vasele de sânge, curăță colonul și hrănesc creierul

Înfundarea arterelor şi a vaselor de sânge pune în pericol sănătatea inimii. Pentru a preveni aceste probleme, popoarele antice foloseau un remediu simplu, dar cu efecte maxime. Află despre ce este vorba.

Remediul care ajută la desfundarea arterelor şi a vaselor de sânge se prepară din seminţe crude de floarea-soarelui şi apă.

Compoziție

loading...

Cum te ajută seminţele de floarea-soarelui? Acestea sunt bogate în vitamine şi minerale, în special în vitaminele E şi B1.

Seminţele de floarea soarelui şi fisticul au aproximativ 270-289 mg fitosteroli la 100 g.

Fitosterolii sunt compuşi existenţi în plante, care au o structură chimică foarte asemănătoare cu a colesterolului, iar atunci când sunt prezenţi în dietă în cantităţi suficiente, se consideră că ajută la reducerea nivelului de colesterol din sânge, la îmbunătăţirea răspunsului sistemului imunitar şi scăderea riscului de a face anumite tipuri de cancer.
Datorită substanţelor nutritive pe care le conţin, seminţele de floarea-soarelui menţin sănătatea musculaturii, reduc colesterolul rău din sânge, diminuează inflamaţiile şi previn apariţia tumorilor canceroase.

Cum se prepară remediul antic

Ai nevoie de: 1 cană mică de seminţe crude de floarea-soarelui şi 1/2 litri de apă

După ce ai fiert apa, toarn-o peste seminţe. Lasă amestecul la infuzat două ore, timp în care ţi vasul folosit acoperit. După expirarea timpului, strecoară lichidul şi depozitează-l într-o sticlă închisă la culoare.

Cum se foloseşte

Se bea câte o cană din acest ceai în fiecare dimineaţă, pe stomacul gol.

Doctorii recomandă acest remediu şi în cazul în care există probleme la nivelul circulaţiei sangvine-te simţi obosită, îţi este mai tot timpul frig sau suferi de sindromul picioarelor neliniştite, problemă care poate apărea adesea şi la nivelul mâinilor.

Citeste in continuare..

Australia a gasit o cale de a opri poluarea apelor cu materiale plastice si putem incepe sa facem si noi acelasi lucru

Autortatiile din orasul australina Kwinana au instalat un nou sistem de filtrare in REzervatia Henley. Acesta este foarte simplu si de mare ajutor. Atat guvernul cat si cetatenii au vazut deja beneficiile utilizarii si sunt foarte multumiti.

Echipa noastra iubieste inovatiile, in special cele care sunt ecologice, si am dori sa va spunem mai multe despre aceasta inventie stralucitoare.

Sistemul este alcatuit dintr-o plasa care este plasat la iesirea din teava de drenaj. Acest sistem ajuta la capturarea resturilor mari si protejarea mediului impotriva materialelor din plastic.

Autoritatile orasului au inceput prin instalarea a doua plase si au fost uimiti de rezultate. Noul sistem de filtrare a reusit sa captureze mai mult de 800 de kilograme de gunoi in cateva saptamani.

Astfel, sa hotărât instalarea acestor „capcane” de gunoi peste tot în oraș și reducerea la minimum a poluării în mediul sălbatic și în mediul înconjurător. Deși instalarea și fabricarea acestor plase costă bani (aproximativ 10.000 dolari fiecare), sistemul general este încă destul de profitabil, deoarece oferă economii semnificative de costuri înainte. De exemplu, ei economisesc acum pe costurile forței de muncă pe care le-au plătit anterior pentru persoanele care ar colecta toate așternuturile manual.

Atunci când plasele se încarcă, ele sunt apoi ridicate și coșul de gunoi este aruncat în camioane speciale de colectare a gunoiului și transportat într-un centru de sortare a gunoiului. Acolo, totul se separă în material nereciclabil și reciclabil, care apoi trece pentru prelucrare.

Citeste mai mult AICI

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata