Șerban Huidu dă naștere unui nou scandal! Prezentatorul TV o atacă pe Irina Rimes: ”Nu mai suport…”

Șerban Huidu a avut o reacție răutăcioasă la adresa interpreților de peste Prut. Prezentatorul TV nu s-a ferit nicio clipă să își spună părerea și a lovit chiar și în Irina Rimes. Șerban Huidu nu mai vrea să audă piesele lor.

Fără să stea prea mult pe gânduri, prezentatorul de la Cronica Cârcotașilor și-a spus părerea sinceră despre cântăreții de peste Prut. Șerban Huidu a atacat-o pe Irina Rimes, jurata de la Vocea României, dar și pe cei de la The Motans. Prezentatorul TV spune că versurile melodiilor acestor artiști sunt de neînțeles.

„Nu știu dacă e doar obsesia mea, dar nu mai suport piese muzicale pline de versuri neînțelese, inefabile și cântate de ‘înțelepți’ di pesti Prut. Acum pe toate posturile sunt motani fără voce (The Motans, n. red.), Irine (Irina Rimes, n. red.) închipuite și care urăsc bărbații, Stam (Mark Stam, n.red.) ăla de dracu îl înțelege. Bre, gata, ce e mult strică. Iar voi sunteți în exces.

Marile case de producție muzicală se ghidează după ce le cer c***șii de la radio. Fără să înțeleagă că e exact pe dos. Cel mai bun exemplu îl aveți aici: eu am avut curaj să difuzez Carlas Dreams când nimeni nu dădea doi bani pe ei’, a scris Șerban Huidu pe una dintre rețelele de socializare.

FOTO: Facebook

CITEȘTE ȘI