Și-a lăsat fiica de 12 să-i conducă camionul de 20 de tone. Am pus mâinile la ochi când am văzut ce urmează!


Cum să îți înveți copilul să conducă prudent!

Videoclipul se afla in josul paginii

Cei mai mulți părinți își fac griji atunci când copilul lor se pregătește să dea de permis. Iată cum să îi insuflii copilulului tău prudența la volan:

1. Asigură-te că la școala de șoferi învață ce trebuie.

Poți asista la un curs de șofat pentru a observa parcursul unei ore alături de instructorul auto, dar și îndemânarea copilului tău. Încearcă să nu devii un factor de stres pentru tânărul viitor șofer.

2. După ce a trecut cu brio atât de examenul teoretic, cât și de cel practic, trebuie să trasezi câteva reguli, cum ar fi:

Nu ai voie sa folosești telefonul mobil în timp ce conduci! Să nu conduci fără centura de siguranță, etc.

3. Tu ești principalul exemplu pentru el. Puterea exemplului este foarte importantă, tocmai de aceea trebuie să te asiguri că și tu respecți legea și îți iei toate măsurile de siguranță la volan.

4. Mergi la o plimbare cu tânărul șofer după ce a luat permisul. Are sau nu atentia distributiva?

Are tendinta de a apasa pedala de acceleratie pana la podea? Este timorat(a)? Nu cunoaste bine semnele de circulatie? Este indicat sa observi toate aceste detalii, iar daca este cazul să îl îndrumi.

Citeste in continuare…

Horoscop 19 august 2018. Fericire imensă pentru o zodie. Ce vis i se îndeplinește

 

Horoscopul din 19 august 2018 vă recomandă să profitați din plin de ultima zi de weekend. Chef de aventură și cheltuieli pentru majoritatea zodiilor. O zodie va avea p duminică perfectă: va trăi fericirea supremă deoarece un mare vis ajunge, în sfârșit, realitate.

Horoscop 19 august 2018 Berbec
Aspectele financiare necesare unei călătorii reprezintă subiectul acestui sfărșit de săptămână. Însă este bine să-ți achiți datoriile curente, de genul facturi, impozite, amenzi și abia apoi să planifici cheltuieli pe altele. Poate fi nevoie să aloci o sumă importanta de bani și pentru un curs, un program de instruire personală sau profesională plănuit mai demult. Ai încredere ca te vei discurca cu toate cheltuielile!

Horoscop 19 august 2018 Taur
În relațiile parteneriale intervin modificări in zilele acestui weekend. Probabil că îți schimbi deciziile privitoare la actiunile comune plănuite mai demult cu partenerul de viata sau, intr-o relatie profesionala apar informații noi care răstoarnă mersul actual al unei colaborari. Este bine sa te adaptezi situatiei. Chiar daca anumite chestiuni te deranjeaza, ele sunt momentane si astfel totul se va aranja foarte bine.

Horoscop 19 august 2018 Gemeni
Se pare ca iti vei continua activitatea profesionala la sfarsitul acestei saptamani, tinzand sa neglijezi faptul ca sunt zile libere si ar fi bine sa te relaxezi in familie. Se recomanda prudenta in comunicare, intrucat sunt sanse de galceava cu oricine. Sanatatea este vulnerabila, de aceea rezerva-ti momente de odihna. De evitat consultatiile, analizele medicale si inteventiile chirurgicale pe cat posibil!

Horoscop 19 august 2018 Rac
Sunt șanse să te distrezi copios la finalul acestei săptămâni, alaturi de persoanele dragi. Totul este să ții cont și de propunerile lor vizavi de activitățile recreative pe care le-ați putea desfășura împreuna. Evita excesele de orice fel, intrucat sanatatea este vulnerabila si se pot evidentia afectiuni ale sistemului respirator si sistemului digestiv. Ceva neplaceri dinspre partenerul de viata sau dinspre colaboratori.

Citeste aici pentru celelalte Zodii

 

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata