Și-au pierdut singurul copil la Colectiv

Și-au pierdut singurul copil la Colectiv, iar la 52 de ani a rămas însărcinată!

Cum arată fetița soților Buca.

Familia Bucă a fost greu încercată de soartă în 2015. Atunci l-au pierdut pe Andrei, singurul lor copil, în incendiul care a avut loc în clubul Colectiv. La 52 şi, respectiv, 56 de ani, Marcela şi Dorin Bucă au fost îngenuncheați de durere, dar au decis să nu cadă pradă disperării și să o ia de la capăt.

”După pierderea lui Andrei, m-a mângâiat venirea fetiței. Nici nu știu să vă explic cât de fericit sunt. Golul a fost atât de mare, încât am căutat cu disperare să-l umplem și era singurul lucru care putea să umple o parte din acel gol, nu se va umple niciodată golul lăsat de Andrei, dar o parte din el se va umple cu Andreea și cu bucuria pe care ne-o oferă ea.

Nu am mai crezut în versul «Fericiți cei ce plâng, că aceia se vor mângâia». Și uite că mi-a venit fetița și am început să cred din nou. A fost ca o lecție pe care am primit-o. Nu mi s-a părut corect, nu pentru că am făcut eu în viață ceva mai mult decât altcineva, ci pur și cimplu, copiii ăia au fost nevinovați. eu am înțeles că nu a fost chiar o mână curată acolo.

Andrei a înțeles întotdeauna cât de frumoasă este viața și că trebuie să te bați întotdeauna pentru ea. Cred că și asta ne-a făcut pe mine și pe soție să ne mai dorim un copil. În egoismul nostru, ne-am mai dorit un Andrei. Când o iau pe Andreea în brațe, trăiesc momente excepțional de frumoase”, a mărturisit Dorin Bucă pentru Kanal D.

CITEȘTE ȘI