Simona Halep, relaxare într-o vilă de lux! Iată cum arată casa sportivei de 500.000 de euro! Din toamnă va începe și construcția unui…

Simona Halep a adunat mai bine 18 milioane de dolari din tenis în toată cariera sa, iar în acest an a ajuns aproape de 3 milioane.

Sursa citată anunță că lucrările la această casă au început de doi ani. Vila care este în apropierea casei părinților Simonei ar fi acum estimată la aproximativ 500.000 de euro.

Simona ar mai deține încă un imobil cu două etaje, dar și o altă casă cu un aspect deosebit, undeva în preajma Delfinariului din Constanța.
 

Familia Simonei ar construi acum și un hotel în Mamaia, aproape de plajă. Blocul, care e în construcție, are apartamente cu două și trei camere, iar la etajul 7, este un penthouse. Sursa citată dezvăluie că în toamnă lucrările ar fi gata.

Cine este Simona Halep ?
Simona Halep (n. 27 septembrie 1991, Constanța) este o jucătoare profesionistă de tenis din România, aflată în prezent pe locul 1 mondial.[3] Halep a câștigat de-a lungul carierei 15 turnee WTA la simplu (șase în 2013, două în 2014, trei în 2015, trei în 2016, unul în 2017), dintre care cele mai importante sunt turneele Premier Mandatory de la Indian Wells și Madrid. Următoarele premii ca importanță sunt cele de categorie Premier de la Montreal, New Haven, Moscova, Doha, Dubai, dar și Turneul Campioanelor de la Sofia. Anterior, ea a mai jucat trei finale WTA (2010, 2011, 2012), toate pierdute. Este cunoscută pentru un stil agresiv de joc. Execută reverul cu ambele mâini.[4][5]

 

sursa

CITEȘTE ȘI