Șoc în Capitală! Un bărbat s-a sinucis, după ce s-a aruncat de la etaj

Eveniment tragic în urmă cu puțin timp în București. Un bărbat s-a aruncat de la etaj. Autoritățile intervin de urgență.

Update, ora 09:30. Anchetatorii susțin că bărbatul ar fi căzut noaptea trecută de la etajul unui bloc de pe Ștefan Cel Mare.

”Astăzi, la data de 06 ianuarie a.c., în jurul orei 6.30, prin apel 112 a fost sesizat faptul că pe o stradă din sectorul 2, în spatele unui bloc se află un bărbat inconștient. La fața locului s-au deplasat echipaje medicale, care au constatat decesul persoanei. Cadavrul a fost transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. Cel în cauză a fost identificat, acesta avea vârsta de 35 de ani, era din București, iar din primele cercetări ar fi reieșit faptul că, bărbatul s-a precipitat de la etajul 8 al respectivului imobil. Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment”, spun aceștia.

Un eveniment tragic a avut loc chiar de Bobotează. Un bărbat în vârstă de 35 de ani din Capitală s-a sinucis, după ce s-a aruncat de la etajul al optulea al unui bloc de pe Bulevardul Ștefan Cel Mare.

CITEȘTE ȘI