Șoc în showbiz! Cunoscuta actriță de telenovele a cerut divorțul la Judecătorie!

Despărțire-bombă în showbiz-ul românesc! După cinci ani de mariaj, una dintre cele mai îndrăgite actrițe din serialele de la Acasă TV și Antena 1 a cerut desfacerea căsătoriei la Judecătorie. , vă prezintă, în exclusivitate, detalii uluitoare. 

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a obținut informații de ultimă oră legate de cel mai surprinzător divorț din lumea mondenă a Capitalei.

Ioana Picoş, pe care o ştiţi din seriale precum “La Bloc”, “Iubire şi onoare” şi “Narcisa: Iubiri nelegiuite” a cerut în instanță desfacerea căsătoriei. Potrivit unor surse din mediul judiciar, actrița ar fi a deschis o acțiune ce are ca obiect “divorț cu minori”, pe rolul Judecătoriei Sectorului 1 din București.

Din câte se pare, după un mariaj de cinci ani, timp în care au rezultat și doi gemeni, Ioana Picoș și Mihai Valentin au decis să meargă pe drumuri separate.  

Apreciază pentru mai multe informații utile !

Cunoscuta actriță de telenovele a cerut divorțul

Mamă de gemeni

În urmă cu aproximativ doi ani, actriţa Ioana Picoş (33 de ani) a devenit mamă pentru prima oară, iar fericitul eveniment s-a petrecut chiar în perioada în care a aniversat trei ani de căsnicie cu alesul ei. Actriţa a născut gemeni, doi băieţei superbi, Ioan şi Sava.  

Vedeta îşi dorea enorm o familie, iar acest lucru s-ar fi întâmplat când se aştepta mai puţin. În 2014, la începutul primăverii, l-a cunoscut pe Mihai Făgădaru și, peste numai trei săptămâni, a acceptat să-i fie soție.