Sora lui Florin Busuioc, mesaj pe Facebook: „O rugăciune i-ar prinde bine!”


Raluca Iorga, sora actorului și prezentatorului tv Florin Busuioc, a postat pe contul de

socializare un mesaj în care le mulțumește tuturor pentru gândurile bune și spune că starea lui Busu este una stabilă, însă pericolul nu a trecut!

Actorul Florin Busuioc a suferit, marţi seară, un atac de cord după un spectacol susținut la Craiova.

Actorul, în vârstă de 56 de ani, a fost dus în stare critică la spital, acolo unde medicii l-au operat de urgență și i-au montat un stent.

Iată mai jos mesajul postat pe Facebook de sora artistului și prezentatorului METEO de la Pro Tv.

„O rugăciune i-ar prinde bine!”

„Vă mulţumim din suflet tuturor pentru urările de bine şi sănătate adresate fratelui meu.

Starea lui e stabilă deocamdată, însă lupta va fi lungă probabil.

O rugăciune i-ar prinde bine. Doamne ajută!”, a scris Raluca Iorga pe pagina sa de Facebook.

Miercuri, un elicopter SMURD l-a adus pe „Busu” în Capitală, unde va rămâne sub supravegherea cadrelor medicale.

În continuare, Florin Busuioc va fi nevoit să urmeze un tratament strict și, cel mai probabil, va lua o pauză din televiziune.

Haideți să îi transmitem mai jos, la comentarii, toată susținerea noastră! Dumnezeu să ii dea sanatate!

Citeste in continuare despre..

Se va ridica un om ce va opri decăderea României, va fi unul dintre cele mai puternice state de pe glob.

“Se va ridica un om ce va opri decăderea României, va fi unul dintre cele mai puternice state de pe glob.” Sa fie oare adevarat?

Viitorul întregii omeniri ar putea sta in faţa unui…român din Bucovina. Aceasta este viziunea unui profet indian care a uimit lumea. „Mântuitorul” omenirii se gaseşte chiar aici, iar tara noastră va deveni centrul lumii! Mulți simt că România va face ceva miraculos în viitor. Simțim ceva vag, nedefinit, pentru că nu avem capacități „performante” de a citi viitorul. Un profet indian a reușit să citească viitorul țării noastre iar lucrurile se pare că vor fi chiar bune.

Nu este primul profet care vorbeste despre rolul ţării noastre în spiritualitatea mondiala, pentru că şi Baba Vanga spunea, în profeţiile sale, că un român va conduce lumea, informează cancan.ro.

Iata ca si indianul R.A. Gupta Swami vorbea despre acelaşi lucru, acum mai bine de zece ani, după o vizită în ţara noastră, arata yogaesoteric.net.

R.A. Gupta Swami e recunoscut în lume ca prezicător şi clarvăzător. Ar fi prezis, de exemplu, căderea lui Gorbaciov, atentatul terorist din Indonezia, prăbuşirea navetei spaţiale Columbia, iar în ce ne priveşte – a profeţit sfârşitul comunismului în România, căderea cuplului Ceauşescu şi execuţia după un proces sumar.

Mai mult decât atât, R.A. Gupta Swami ar fi fost chemat în 1983 chiar şi de Elena Ceauşescu, care nu a luat în seamă avertismentele lui, alungându-l din ţară şi numindu-l şarlatan.

          “Ceea ce mi-a purtat de curând paşii spre binecuvântatul pământ al Bucovinei este mai ales faptul că, într-un viitor nu prea îndepărtat, de aici va porni la întâlnirea cu destinul său cea mai puternică personalitate politică pe care s-ar părea că în curând o va cunoaşte mileniul care a început.

Am venit astfel să mă familiarizez şi eu cu aceste sfinte locuri, de unde va porni să acţioneze cel despre care am putea spune că va fi Mântuitorul omenirii viitoare…

Şi acum, în urma vizitei mele, trebuie să recunosc că acesta are multe circumstanţe favorabile. Spun aceasta după ce, de curând, am vizitat stâlpii spiritualităţii româneşti, care sunt în mod genial concretizaţi în incomparabilele opere de artă care sunt mănăstirile Moldovei.”România ajunge în elita mondială.
Iată cum îl descrie prezicătorul indian pe viitorul conducător al României, singura persoană capabilă să oprească prabuşirea României.

Citeste mai mult AICI

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata