ANUNȚ IMPORTANT !
Înainte de a citi știrea, ajută-ți prietenii să citească și ei!
Apasă pe DISTRIBUIE PE FACEBOOK.
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Sora lui Petrică Mâțu Stoian elimină ipoteza unui conflict între interpretul de muzică populară și Niculina Stoican.

Sora Lui Petrică Mâțu Stoian Elimină Ipoteza Unui Conflict între Interpretul De Muzică Populară și Niculina Stoican.

Ieri 10 noiembrie, îndrăgitul interpret de muzică populară Petrică Mâțu Stoian a fost condus pe ultimul drum de către

colegii de breaslă, numeroși artiști, dar și de oamenii care l-au apreciat de-a lungul vieții.

Ei bine, deoarece s-a zvonit că între artist și Niculina Stoican ar fi existat un mare conflict, așa cum a povestit chiar

impresarul Doru Gusman, sora cântărețului a eliminat aceste speculații, mărturisind că cei doi se înțelegeau foarte bine și mereu comunicau.

Vestea că Petrică Mâțu Stoian a murit, a picat ca un trăsnet pentru o întreagă țară, însă mai ales pentru cei care l-au cunoscut și i-au fost alături o bună parte din viață. Printre persoanele care regretă enorm trecerea în neființă a celebrului artist se numără și Niculina Stoican, artista despre care s-a spus că nu se afla în relații tocmai bune cu îndrăgitul interpret de muzică populară.

Sora lui Petrică Mâțu Stoian elimină ipoteza unui conflict între interpretul de muzică populară și Niculina Stoican
Cel care i-a fost alături o bună parte din viață lui Petrică Mâțu Stoian, Constantin Gușman, a făcut declarații șocante, asta după ce a fost deranjat de faptul că trupul neînsuflețit al regretatului artist a fost depus la Ansamblul Maria Tănase. Constantin Gușman a explicat că artistul nu avea deloc o relație bună cu Niculina Stoican, aceasta fiind și motivul pentru care a vrut să se pensioneze.

După numeroase speculații, sora interpretului de muzică populară a eliminat orice zvon și a mărturisit în cadrul unei emisiuni că, de fapt, cei doi se înțelegeau foarte bine din ceea ce știe ea, mărturisind că mereu îi auzea când se sunau și își dădeau sfaturi unul altuia.

Mai mult decât atât, sora lui Petrică Mâțu Stoian a povestit că Niculina Stoican a fost profund afectat când a auzit că acesta s-a stins din viață, astfel că a izbucnit în plâns și a început să urle când i-a dat vestea cutremurătoare. Totodată, a mai explicat că cei doi au făcut întoteauna o echipă bună și au plecat împreună de jos, iar apoi au evoluat unul lângă celălalt.

„Erau ca doi copii de școală. Au crescut împreună, au plecat de jos împreună, făceau drumul pe jos pentru ca nu aveau mașini atunci. Ei nu aveau un conflict, o joaca mai mult. Niculina îl iubea foarte mult so el la fel. A zbierat când a auzit ca nu mai e printre noi. Ei se sunau la telefon, își dădeau păreri. Nu există așa ceva.”, a explicat sora regretatului artist în cadrul unei emisiuni TV.

ARTICOLE