Sorin Bontea vrea să se mute din România. “I-am propus soției să vindem tot ce avem”

Câștigătorul celui de-al treilea sezon “Asia Express”, Sorin Bontea a dezvăluit cel mai ascuns vis al lui, acela de a se muta în Caraibe și de a începe acolo un business.

Chiar dacă visa la asta încă de când lucra pe vase de croazieră, Bontea spune că planul rămâne în picioare și în ziua de azi.

Înainte de a deveni unul dintre cei mai îndrăgiți chef și jurați ai emisiunilor culinare, Sorin Bontea nu-și dorea decât să strângă suficienți bani pentru a-și face un băruleț în Caraibe și să părăsească definitiv România.

Între timp a fost prins în mreajele televiziunii, a devenit popular în țara natală, iar visul l-a mai amânat pentru câțiva ani.

“Îmi doresc un băruleț în Caraibe. Acolo mi se pare viața foarte simplă. Eu i-am propus soției să vindem tot ce avem, dar a zis că deocamdată nu. Douăzeci de metri de plajă, un băruleț, trei hamace pe acolo, eu să fac creveți, mai un pește, soția să le ia banii… Fiul meu să vândă pe la băruleț și fiica mea pe acolo, la fel.

E un vis pe care îl am de mulți ani, înainte de a deveni cunoscut la TV, dar e de actualitate. Să mai crească copiii, că poate nu vor să vină cu noi”, a povestit Bontea la emisiunea lui Dan Capatos.

Deși admiratorii lui și-ar dori să investească în România și să deschidă un restaurant în București, Bontea susține că în momentul de față nu ar putea să se implice într-un astfel de proiect.

“Toată lumea mă întreabă de ce nu îmi fac un restaurant aici, dar un restaurant înseamnă să stai acolo de dimineața până seara, iar eu nu am timp. Îmi place televiziunea, mă simt bine”, a mai completat chef-ul.

COMENTARII

DE REȚINUT !
Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.

Vă rugăm să folosiți un limbaj frumos în caz contrar comentariul Dumneavoatra nu va fi publicat.
Echipa CITESTE.INFO vă mulțumește pentru înțelegere !

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptRead More