Sotia lui Romica Tociu a fost frumoasa dintotdeauna. Intr-o zi, a aflat ca are o boala grea si totul s-a schimbat. Cum arata acum, la 4 ani de la aflarea diagnosticului

Sotia lui Romica Tociu s-a vindecat de o boala grea dupa o perioada grea. In 2016, Nicoleta Tociu a aflat ca are cancer la san la un control de rutina. „Am aflat ca am un nodul la unul dintre sani. Totul s-a intamplat prin martie 2016, si, initial, medicii mi-au zis ca trebuie sa imi fac o mastectomie totala! Imi era teama! A fost o senzatie ciudata cand am realizat ca trebuie sa mi se taie pieptul, dar daca aceea era sansa mea de a ma salva, am spus ca accept!”, a marturisit Nicoleta.

„Au urmat sedinte de chimioterapie si radioterapie si, pe urma, am facut interventia chirurgicala. Din fericire chisturile pe care le aveam au stagnat la tratament si mi s-a facut doar o extirpare partiala, asa ca am ramas cu bustul meu! A fost dificil, insa, va spun cu mana pe inima, ca nu mi-a fost frica! Mai repede mi-a fost teama de cum o sa reactioneze ai mei”, a povestit, dupa un an, sotia umoristului.

Sotia lui Romica Tociu s-a vindecat de cancer: „M-am ingrasat 10-12 kilograme”

„Din fericire, am depasit momentele grele. Acum, sunt OK, ma duc doar la control, pentru a sti care este starea mea de sanatate, este numai precautie, nimic mai mult! Doctorul meu, domnul profesor Blidaru, mi-a spus, dupa ce m-am operat ca m-am vindecat de cancer si sunt intr-un stadiu stationar. Singurul lucru care ma deranjeaza este faptul ca m-am ingrasat 10-12 kilograme. Totul din cauza tratamentului hormonal pe care l-am urmat”, a mai relatat Nicoleta Tociu despre calvarul prin care a trecut.

In prezent, Nicoleta Tociu este in plina forma, dupa cum se poate vedea in cateva fotografii recente, in care arata cu totul altfel decat in 2016, cand facea chimioterapie. De ziua lui Tociu, sarbatorita pe 5 ianuarie, Nicoleta a purtat o eleganta rochie neagra. “5 ianuarie,o zi oarecare in calendar si totusi atit de speciala ptr mine! Este ziua ta, dragul meu sot!O zi in care iti doresc sa fii sanatos si fericit ,multi ani de acum inainte alaturi de noi.”, a postat Nicoleta, potrivit wowbiz,ro

CITEȘTE ȘI