,,Soțul mi-a dat foc, apoi m-a părăsit, dar acum îi mulțumesc în fiecare zi, e cel mai bun lucru pe care l-a făcut pentru mine” A stat 51 de zile în spital, a făcut peste 20 de operații, dar acum crede că e cel mai bun lucru care i se putea întâmpla. Ce a pățit

Cuplurile căsătorite ar trebui să fie alături chiar și în perioadele care nu sunt numai lapte și miere, ar trebui să se iubească indiferent ce fel de lupte trebuie să ducă în viața de zi cu zi. Totuși, jurămintele pe care și le fac atunci când se căsătoresc sunt ,,prea” ideale pentru a putea fi păstrate cu sfințenie.

Iubirea a devenit ceva în plus pentru noii căsătoriți Mitch și Courtney Waldron, cuplul din Georgia a mers într-o toamnă într-o excursie în aer liber care le va schimba viețile pentru totdeauna. Cei doi au fost testați printr-un accident care mai târziu îi va despărți. Erau căsătoriți de aproape două luni când au mers în excursia care trebuia să fie un mod de a-și sărbători dragostea, totuși, în timp de focul de tabără începea să dea semne că se va stinge, bărbatul a turnat mai multă benzină pe foc, se pare că a pus prea multă fiindcă flăcările îi vor arde chipul soției sale.

Courtney își va pierde fața frumoasă, ea a își amintește astfel momentul: ,,Mă durea. Străteam acolo și îmi dădeam constant palme, încercând să scap de flăcări. Cedeam că o să mor”. Din păcate ea nu și-a pierdut doar fața, ci și soțul, care a decis să o părăsească.

Mitch și-a recunoscut greșeala și a sunat la urgențe spunând: ,,Doamnă, soția mea arde. Vă rog, grăbiți-vă. Am făcut un foc de tabără care a explodat. Avem nevoie de ajutor… A fost prostesc din partea mea.”

Până când a ajuns la spital, 40% din fața și suprafața corpului ei erau arse, chiar și mâinile, fiindcă încercase să își stingă focul de pe față cu ele. A petrecut 51 de zile în spital, a trecut prin 20 de operații pentru a i se repara fața și corpul, și, totuși, încă este desfigurată.

La două săptămâni după ce a fost externată, soțul i-a spus că o lasă să crească fetița în vârstă de 4 ani singură, și să-și plătească facturile medicale în valoare de 2 milioane de dolari, tot singură, ea credea că își va cere măcar scuze, pentru greșeala făcută. Bărbatul și-a părăsit soția și fiica, care nu aveau nici unde locui. Din fericire oamenii le-au auzit povestea și au strâns bani, construindu-le apoi celor două o casă în care s-au putut muta repede. Cu ajutorul oamenilor și-a plătit și facturile medicale.

În ciuda șirului de ghinioane, femeia crede acum că faptul că soțul ei a plecat a fost o binecuvântare: ,,Cred că dacă el ar fi rămas, m-ar fi tras în jos. Nu aș mai fi fost atât de puternică, așa cum sunt azi, și nu aș fi făcut atât de multe progrese. Sprijinul pe care l-am primit de la oameni a fost incredibil. Sunt atât de binecuvântată. Când mă uit în oglindă, încă mă văd pe mine, în sufletul meu știu că sunt la fel de frumoasă ca înainte.”

 Courtney Waldron ar trebui să fie o inspirație pentru toată lumea, avea o viață distrusă, dar a renăscut mai puternică și mai înțeleaptă decât oricând, totul din cauza greutăților. 

Sursa: rol.ro 

CITEȘTE ȘI