Sotul o batea des, asa ca si-a luat copiii si a fugit de acasa. Nu avea unde sa stea si nici bani prea multi, asa ca a decis sa-si construiasca o casa cu mana ei. Au ajutat-o doar copiii ei… Toti vecinii radeau de ea. Apoi au vazut ce i-a iesit din maini si au ramas masca:

Cara Brookins din Arkansas, mamă a patru copii, a uimit o lume întreagă după ce a construit singură o casă, cu ajutorul tutorialelor de pe YouTube.

Dupa doua casatorii esuate, marcate de violenta domestica si neajunsuri, Cara a decis sa isi schimbe viata si sa le ofere copiilor sai sansa la un trai mai bun.

„Mi-a fost teama ca nu vor avea incredere in ei, mi-a fost rusine”, spune Cara conform Bored Panda.

Din pacate, femeia nu si-a putut permite o noua casa, insa acest lucru nu a impiedicat-o sa lupte pentru binele copiilor sai. Desi nu avea nicio experienta in domeniul constructiilor, Cara a decis sa ridice o casa de la O.

Lucrarea a inceput in anul 2007, iar Cara a avut parte de intreaga sustinere a celor patru copii. Cu mic, cu mare, toti s-au implicat in constructia casei. Pentru a putea duce constructia la bun sfarsit, familia a avut nevoie de un imprumut de 150 000 de Dolari.

Pentru ca totul sa mearga ca la carte, Cara a urmarit tutoriale pe YouTube pentru a afla cat mai multe detalii despre construirea casei de vis. Rezultatul e unul surprinzator. Casa familiei Brookins a primit numele de Inkwell Manor, iar povestea Carei a devenit celebra.

Femeia a scris chiar si o carte despre experienta traita, pe care a intitulat-o „Rise”.


CITEȘTE ȘI