Spania a devenit ţara europeană cu cel mai mare număr de cazuri de coronavirus

Tragedia continuă în Spania, unde s-au înregistrat până acum 117.710 de cazuri de îmbolnăviri cu noul tip de coronavirus. Aici s-au înregistrat cele mai multe cazuri din Europa, până acum.

Spania a devenit ţara europeană cu cel mai mare număr de cazuri de coronavirus

Spania a devenit ţara europeană cu cel mai mare număr de cazuri de coronavirus – 117.710. Numărul deceselor a ajuns la 10.935, după ce alte 932 de decese au fost anunţate în ultimele 24 de ore. Peste 6.400 dintre cei infectaţi cu coronavirus se află în spital în stare gravă sau critică, anunță MEDIAFAX.

932 de oameni au murit în ultimele 24 de ore din cauza infecţiei cu noul coronavirus. Este a doua zi la rând cu este 900 de morţi, după ce ieri au fost anunţate 950 de decese.

Spania devine, aşadar, ţara europeană cu cel mai mare număr de cazuri de coronavirus, peste 117.000, depăşind Italia, după ce în ultimele 24 de ore au fost confirmate aproape 6.000 de cazuri noi.

În spitale sunt peste 56.000 de oameni, dintre aceştia peste 6.400 sunt în stare gravă sau critică.

Italia trece pe locul 2

În ceea ce privește Italia, care acum este pe locul 2, ieri s-au întregistrat în peninsulă 760 de morți din cauza infecției cu noul tip de coronavirus, astfel numărul total de decese ajunge la 13.915.

Conform buletinului informativ emis de autoritățile din Italia privind situația epidemiei de coronavirus, astăzi s-a înregistrat o creștere a numărului de pacienți, în ultimele 24 de ore, cu 4.668 de cazuri.

Numărul total îmbolnăvirilor este de asemenea îngrijorător, acesta ajungând până în acest moment la 115.242.

COMENTARII

DE REȚINUT !
Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.

Vă rugăm să folosiți un limbaj frumos în caz contrar comentariul Dumneavoatra nu va fi publicat.
Echipa CITESTE.INFO vă mulțumește pentru înțelegere !

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptRead More