Stăpâna aduce acasă un nou căţeluş – Reacţia câinelui bătrân topeşte inimile tuturor

Atunci când un nou căţeluş ajunge să fie adoptat de o familie care are deja un câine adult în casă, momentul întâlnirii dintre cele două animale este pregătit cu mult tact şi precauţie din partea stăpânilor lor. De cele mai multe ori interacţiunea dintre un căţeluş şi un câine adult este extrem de surprinzătoare.

Un pui de căţel nu înţelege încă „lumea câinilor”, aşa cum o face un câine mai în vârstă. Cu o anumită pregătire, totuşi, putem face ca întâlnirea dintre cele două animale de companie să fie un succes.

Stăpâna acestui câine adult aduce în casă un nou membru al familiei şi anume un căţeluş care pare să-i semene ca rasă celui mai mare. Pentru că nu ştia cum va reacţiona câinele adult la vederea puiului, acesta este atenţionat că va avea o mică surpriză din partea „mamei” lui.

La vederea căţeluşului, seniorul se bucură nespus, iar reacţia lui este de tot dragul. Acesta se învârte fără încetare căutând cu privirea atât pe stăpâna lui cât şi pe soţul acesteia. După un prim contact, animalul începe să se rostogolească pe duşumea arătându-şi din plin bucuria şi entuziasmul de a avea un nou prieten.

Căţeluşul este aşezat la rându-i pe podea pentru a putea interacţiona în mod direct cu câinele deja adoptat de familie. Acesta nu pare să se teamă deloc de talia impresionantă a câinelui, drept urmare este extrem de liniştit. Fără îndoială că de acum înainte cele două animale de companie se vor înţelege de minune!

COMENTARII

DE REȚINUT !
Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.

Vă rugăm să folosiți un limbaj frumos în caz contrar comentariul Dumneavoatra nu va fi publicat.
Echipa CITESTE.Info vă mulțumește pentru înțelegere !