Starea de urgență se prelungește cu încă o lună! Anunțul a fost făcut de autorități

Starea de urgență se prelungește cu încă o lună!

Anunțul a fost făcut de autorități.

Premierul Spaniei, Pedro Sanchez a fpcut acest anunț, Spania fiinduna dintre țările cele mai afectate de noul coronavirus și, într-o astfel de situație medicală gravă situația rămâne îngrijorătoare.

Din cauza pandemiei de coronavirus, în Spania a fost decretată stare de urgență pe 14 martie și ar trebui să se încheie pe 24 mai.

Însă, premierul Pedro Sanchez a anunțat, potrivit El Pais, că dorește ca starea de urgență să fie prelungită cu încă o lună.

În Spania au fost înregistrate 230.000 de contaminări confirmate şi peste 27.000 de decese din cauza COVID-19, relatează Cancan.

În România a fost instituită starea de alertă. Începând de azi, cei care vor să iasă din localitatea în care stau trebuie să aibă o declarație pe propria răspundere în care să fie precizat motivul deplasării.

De asemenea, masca de protecție este obligatorie în toate spațiile publice închise, în magazine și în mijloacele de transport în comun. Amenzile pentru nerespectarea acestor reguli se ridică la 2.500 de lei.

COMENTARII

DE REȚINUT !
Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.

Vă rugăm să folosiți un limbaj frumos în caz contrar comentariul Dumneavoatra nu va fi publicat.
Echipa CITESTE.INFO vă mulțumește pentru înțelegere !

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptRead More