Știa că va avea un copil, dar femeia a adus pe lume tripleți! După ce a născut, cu toții au observat un detaliu la cei mici care i-a lăsat fără cuvinte până și pe medici! Ce au aflat despre copii e cu adevărat unic

Becki-Jo Allen are 23 de ani și este deja mamă a unei fetițe, pe nume Indiana. Tânăra a decis împreună cu partenerul ei de viață, Liam Tierney, că e momentul ca familia lor să se mărească, lucru care s-a și întâmplat.

Becki a rămas însărcinată, toată familia fiind foarte fericită la aflarea veștii.

Dar nimeni nu a bănuit nicio clipă că sarcina fetei avea să fie una cu totul și cu totul specială. Încă de la început, Becki a avut senzații repetate de vomă, dureri de cap care nu-i dădeau pace. În ultima perioadă, acestea păreau că se agravează, așa că viitoarea mămică a decis să meargă la doctor.

A fost supusă la mai multe analize, i s-a făcut și o primă ecografie, moment în care a aflat un lucru total neașteptat. Cu toate că se așteptau să i se spună că totul este în regulă, nici prin cap nu îi trecea mamei că nu avea să aducă pe lume un copil, ci trei.

„A fost cel mai mare șoc din viața mea! Nu avem tripleți în familie, nu știu cum s-a întâmplat!”, a declarat surprinsă Becki-Jo.

La fel de șocați au fost și medicii care au asistat-o pe tânără la naștere când i-a văzut pe cei trei micuți.

Copiii au fost născuți la 31 de săptămâni, în urma unei operații de cezariană. Cei mici, au fost ținuți la incubator timp o lună și jumătate, vreme în care s-au recuperat, au luat în greutate considerabil, apoi au plecat sănătoși acasă.

Odată ajunși acasă, nu a putut trece neobservat un detaliu important care are legătură cu cei mici! Toți au remarcat cât de bine seamănă Roman, Rocco și Rohan între ei, de parcă ar fi identici! Mai târziu acest lucru a fost chiar confirmat, mama făcându-le un test ADN pentru a ști sigur cum stau lucrurile. Astfel, s-a constat că Roman, Rocco și Rohan sunt identici din punct de vedere genetic.

Cu toate acestea, mama nu are nicio problemă în a-i identifica.

„Doar atunci când dorm mi se pare că seamănă între ei. Dar toți au personalități diferite. În plus, fiecare are un semn întunecat între sprâncene, Roman are tenul puțin mai închis la culoare, în timp ce Rohan are un semn de naștere pe picior”, a declarat Becki-Jo.

Tripleții „consumă” aproximativ 130 de scutece pe săptămână, la care se adaugă și cinci pachete de șervețele.

Sora lor mai mare, Indiana, este foarte fericită și mândră de frățiorii săi identici! „Indiana îi iubește. Nu este deloc geloasă.”, a mai spus mama.

sursa: onlinenews.ro

CITEȘTE ȘI