Stiai ca iti poti asigura masina online, chiar si de la distanta, cu o polita Casco potrivita? Afla cum!

Stiai Ca Iti Poti Asigura Masina Online, Chiar Si De La Distanta, Cu O Polita Casco Potrivita? Afla Cum!

Autoturismele personale au devenit, pentru majoritatea oamenilor, obiecte esentiale in viata cotidiana, oferind posibilitatea de a strabate rapid si usor distante mari, de a merge confortabil la job zi de zi sau de a avea parte de intimitate si timp personal intr-un loc in care sa nu-i deranjeze nimeni. Din aceste motive, fiecare persoana doreste sa se bucure de masina sa cat mai mult timp, in cele mai bune conditii, asa ca accentul este pus pe protectia acesteia impotriva tuturor incidentelor la care poate fi expusa.

 

Din fericire, la indemana se afla asigurarea Casco, ideal de incheiat pentru proprietarii de autoturisme care vor sa fie cat mai acoperiti. O astfel de polita ofera un produs complex de asigurare, care include diverse riscuri asigurate in functie de caracteristicile tehnice ale masinii, dar si de modul de utilizare al acesteia. Pentru a reusi sa descoperi ceea ce se potriveste nevoilor tale, trebuie sa cercetezi cu atentie informatiile, sa intelegi care sunt riscurile acoperite si sa protejezi masina nu doar prin metodele traditionale, ci si prin cele legale, astfel incat sa fii mai protejat decat crezi.

Iata cateva lucruri important de stiut despre alegerea celei mai potrivite asigurari pentru autoturism!

Stiai Ca Iti Poti Asigura Masina Online, Chiar Si De La Distanta, Cu O Polita Casco Potrivita? Afla Cum!
Stiai Ca Iti Poti Asigura Masina Online, Chiar Si De La Distanta, Cu O Polita Casco Potrivita? Afla Cum!

Vrei sa ai o polita CASCO cat mai acoperitoare? Tine cont de cateva detalii importante pentru a reusi sa elimini cat mai multe riscuri la care este expusa masina ta, iar pentru a afla exact acoperirile de care ai nevoie, foloseste calculatorul pentru asigurare auto care te ajuta in acest sens.

 

  •     In primul rand, pentru a vedea exact care este situatia in eventualitatea incheierii unei polite de asigurare Casco, trebuie sa introduci in calculator datele specifice ale autoturismului asigurat, precum si ceea ce vrei  sa acoperi printr-o astfel de polita. Cum faci acest lucru? Simplu. Intri pe site, apesi pe butonul „calculeaza acum” si vei obtine o cotatie de pret.

 

  •     Pentru a emite o astfel de asigurare, trebuie sa iti faci cont pe site. Calculatorul va solicita unele informatii esentiale pentru emiterea politei, cum ar fi anul de fabricatie al masinii, modelul, producatorul sau capacitatea cilindrica. Nu este complicat deloc, pentru ca aceste lucruri se gasesc usor pe talonul autoturismului. Urmeaza selectarea riscurilor pe care le vrei acoperite, avand optiunea de a alege nivelul de fransiza (suma fixa, care este in retinerea ta daca va avea loc vreun eveniment asigurat – dauna).

 

  •     Acest tip de asigurare va acoperi avarii partiale sau totale, furturi, actele de vandalism sau cele provocate de animalele salbatice, pierderea cheilor masinii sau chiar daunele provocate si pentru alti soferi care iti conduc masina cu acordul tau. Plata despagubirii se va face in maximum 15 zile de la depunerea documentelor necesare, in asa fel incat proprietarul sa reuseasca sa-si rezolve la timp problemele.

 

In concluzie, nu ezita sa gasesti polita de care ai nevoie, beneficiind de ajutorul unui instrument atat de util, cum este calculatorul online.

 

Surse foto: Shutterstock.com.

COMENTARII

DE REȚINUT !
Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.

Vă rugăm să folosiți un limbaj frumos în caz contrar comentariul Dumneavoatra nu va fi publicat.
Echipa CITESTE.Info vă mulțumește pentru înțelegere !