STIRE: Cazul care aminteste de Alexandra Macesanu si Luiza Melencu. Corina, adolescenta de 17 ani din Borsa, a fost gasita

Alerta in Maramures. O tanara de 17 ani a fost rapita de pe strada si urcata cu forta intr-o masina, chiar in centrul orasului Borsa.

Adolescenta care a fost rapita cu forta din centrul orasului Borsa a fost gasita in apropiere de granita de vest a tarii, mai exact in judetul Arad.

Scenele au avut loc chiar sub privirile fratelui sau de doar 12 ani care i-a povestit, profund afectat, tatalui tot ce s-a intamplat.

Stirea initiala

„Ieri, 20 iunie, in jurul orei 18.45, Adam Corina Andreea, in varsta de 17 ani din orasul Borsa, judetul Maramures, a fost urcata cu forta de catre un tanar, intr-un autoturism de culoare neagra, pe strada Dragos Voda in zona Peco din orasul Borsa, care si-a continuat deplasarea intr-o directie necunoscuta”, a fost anuntul politiei.

COMENTARII

DE REȚINUT !
Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.

Vă rugăm să folosiți un limbaj frumos în caz contrar comentariul Dumneavoatra nu va fi publicat.
Echipa CITESTE.INFO vă mulțumește pentru înțelegere !

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptRead More