STIRE: Prima fotografie cu Kim Jong-un, dictatorul Coreei de Nord! ”E mort”

Cotidianul italian La stampa publică prima imagine cu o persoană care seamănă izbitor de mult cu dictatorul coreean pe catafalc și anunță ca fiind certă moartea lui Kim Jong-un.

Mai mult decât atât, cotidianul italian care citează o televiziune din Hong-Kong dă ca sigur decesul dictatorului nord-coreean.

Dictatorul care conduce de nouă ani Coreea de Nord, un stat comunist, cu mână de fier, susține presa internațională, este într-o situație incertă de sănătate după ce ar fi suferit o operație pe cord. De altfel, boala cardiovasculara, sustin surse internaționale, vine în urma faptului că fuma enorm de mult și, culmea, într-o țară bântuită de foamete și cu rații alimentare extrem de mici, nu își refuza niciun fel de mâncare, obezitatea lui fiind evidentă.

Cine preia puterea după moartea lui Kim Jong-Un

Kim Jong-un a preluat puterea după moartea tatălui său Kim Jong-il și a devenit unul dintre cei mai duri dictatori din lume, având grijă să îi ucidă pe toți cei care i se împotriveau, folosind și metode care mai de care mai elaborate de a-i nimici.

fara descriere

Primele zvonuri despre starea gravă a lui Kim Jong-un au apărut încă de la începutul săptămânii, când s-a speculat că acesta ar fi suferit o operaţie cardiovasculară. Zvonurile au fost alimentate de faptul că liderul de la Phenian nu a mai fost văzut în public din 11 aprilie, nici măcar la ceremoniile de marcare a naşterii bunicului său, fondatorul regimului nord-coreean, Kim Ir Sen, cea mai importantă aniversare a ţării.Cert este că familia Kim a condus această ţară în ultimii 70 de ani, iar în acest moment sora lui Kim Jong-Un ar fi, conform New York Post, printre cei mai potriviţi succesori capabili să preia puterea totală în Coreea de Nord.

CITEȘTE ȘI