SUCUL MINUNE care distruge celule canceroase în 42 de ore! Acesta este tratamentul care a vindecat 50.000 de persoane! VEZI AICI

Austriacul Rudolf Breuss a inventat o cură cu sucuri de legume, pe care au ținut-o zeci de mii de persoane diagnosticate cu cancer. Rezultatul a fost de-a dreptul surprinzător: cancerul a dispărut în doar 42 de zile de regim.

Sucuri de legume și ceaiuri, în asta constă celebra cură care vindecă tumorile și alte afecțiuni grave, cum sunt leucemia. Timp de aproximativ șase săptămâni se recomadă consumul exclusiv de sucuri de legume și ceaiuri benefice în lupta cu celulele canceroase.

Ori de câte ori îți este foame, bea suc de legume, dar nu mai mult de 500 de ml pe zi. Sucul se consumă cu ajutorul lingurii, pentru că doar așa are un efect mai bun, consumat cu înghițituri mici.

Principiul curei lui Breuss

Austriacul Rudolf Breuss a lansat ideea că celulele canceroase se distrug singure în timpul curei. Mai mult, în timpul regimului, organismul se detoxifică de tot ce este în plus și nesănătos. Astfel, ajunge și la celulele canceroase, care sfârșesc prin a „muri de foame“, pentru că nu mai primesc alimentele care le ajutau să se dezvolte, cum ar fi zahăul, prăjelile, mâncarea de tip fast-food și cea procesată.

De ce apare cancerul

Predispoziția genetică este principalul suspect care duce la apariția bolii, dar cancerul se poate dezvolta și în urma interacțiunilor sau a unor presiuni de durată în anumite zone ale corpului. Medical, în locurile tensionate, unde apar celule cu probleme, sângele nu mai circulă, iar tumorile absorb din împrejurimi tot ce au nevoie și cresc. Uneori mai lent, alteori brusc, celulele canceroase construiesc o formațiune independentă care începe să facă legea în organism. Pe de altă pate, oamenii de știință au descoperit că tumorile se alimentează cu albumină. Dacă urmezi o cură bazată pe un consum mare de legume, albumina nu mai ajunge în interior și, deci, celulele canceroase se vor înfometa.

Vindecă tumorile, slăbește și întărește imunitatea

Poți ține cura cu acest suc și dacă vrei să slăbești. În cele 42 de zile, regimul promite să te scape de kg in exces, până la 15 kg, și te vei simți mai bine.

Mănâncă normal, însă trebuie să mizezi pe legume, fructe și mâncăruri fără prăjeli, aditivi și conservanți. Consumă pește slab și carne de pui, de curcan și de vită, și gătește cât mai sănătos. Evită dulciurile și scoate din meniu băuturile carbogazoase. Hidratează-te bine și adaugă apei și ceaiuri de salvie, pe care le bei cu înghițituri mici, dar și ceai diuretic, din coada-calului, urzici, troscot și sunătoare. Mai poți bea ceai de năpraznic și ceai de gălbenele.

Atenție!

Nu urma cura dacă faci injecții, raze sau iei medicamente. Regimul nu se ține imediat după o intervenție chirurgicală, ci se așteaptă minimum două luni.

Așa prepari sucul cu puteri vindecătoare

Nu este greu de preparat, iar ingredientele le poți găsi cu ușurință. Este vorba de sfeclă roșie un morcov, o rădăcină medie de țelină, un cartof și o ridiche. Din toate ingredientele faci un suc, pe care este foarte important să-l bei încet. Înainte de fiecare înghițitură, plimbă sucul pentru câteva secunde prin gură.

CITEȘTE ȘI