„Sunt gravidă!” Primele imagini cu Andra după ce a spus că e însărcinată. Cum arată burtica ei!

În timp ce se afla la filmările unui spot cu ocazia zilei de 1 decembrie, care va rula la PRO TV, Andra, soția lui Cătălin Măruță, a afirmat la un moment dat: “Am uitat să vă spun că şi eu sunt gravidă”, după care și-a mângâiat sugestiv burtica.

Afirmația a făcut-o, ce-i drept, în glumă! Cert este, însă, un lucru. În ultima perioadă, Andra și-a schimbat vestimentația. A renunțat la ținutele sexy și se îmbracă fără să iasă în evidență. La fel s-a întâmplat și în acest weekend, cânt vedeta a fost prezentă la Ploiești, pentru o reprezentație.

loading...

Andra a ales să o pereche de pantaloni și o bluză de culoare roșie, o ținută extrem de simplă, cu care fanii ei nu erau obișnuiți.

Andra (32 de ani) și Cătălin Măruţă (40 de ani) au doi copii împreună: David, care are șapte ani, și Eva, de doar trei anișori. Ei şi-au unit destinele în fața Lui Dumnezeu pe 23 august 2008, chiar de ziua solistei, la Târgu-Jiu. La petrecere au participat aproape de 600 de invitaţi. Artista a devenit oficial soția lui Cătălin Măruță pe 10 august 2008. Anul acesta, la aniversarea celor 10 ani de la când au semnat certificatul de căsătorie.

Citeste in continuare despre..

Horoscop Marti 13 Noiembrie. Astrele lovesc o zodie de apă! Cea mai grea zi pentru acești nativi

Horoscopul din 13 noiembrie stă sub semnul unor decizii eronate pe care mulți nativi le-ar putea lua, la nervi. Zodiile au parte de un context astral tensionat! Astrele lovesc o zodie de apă! Ce i se întâmplă!

Horoscop 13 noiembrie Berbec

Astăzi ar fi bine să nu semnați documente oficiale și să nu luați decizii importante la locul de muncă sau în afaceri. Cei din jur ar putea să nu fie de acord cu toate ideile dumneavoastră. Nu va lăsați demoralizat și nu renunțați la planurile de schimbare! Horoscop zilnic 13 noiembrie va recomanda să acordați mai multă atenție activităților casnice.  În plan sentimental totul ar trebui să meargă bine. Partenerul de viață va poate ajută să depășiți mai ușor dificultățile cu care va confruntați.

Horoscop 13 noiembrie Taur

Înainte de amiază este posibil să aveți parte de câteva momente tensionate din cauza controverselor cu un coleg sau cu un partener de afaceri. Aveți șanse să lămuriți totul destul de ușor, dacă va păstrați calmul. Horoscop 13 noiembrie va sugerează să petreceți seară împreună cu familia sau cu prietenii apropiați.

Horoscop 13 noiembrie Gemeni

Este posibil să fiți dezamăgit din cauza anulării unei călătorii în interes profesional. S-ar putea să fie vorba doar despre o amânare, așa că nu este cazul să va indispuneti.
Având în vedere conjunctură astrala de azi, eastrolog.ro va sugerează să va ocupați de rezolvarea problemelor financiare ale familiei. Relațiile cu partenerul de viață parcurg o perioadă favorabilă.

Horoscop 13 noiembrie Rac

Este posibil să apăra o controversă în relația cu un coleg de muncă ori cu un partener de afaceri. Dacă discutați calm și dați dovadă de diplomație, puteți să ajungeți la o soluție de compromis. Pentru a depăși momentele tensionate de azi, eastrolog.ro va sfătuiește să va înarmați cu răbdare.  Ați face bine să evitați discuțiile în contradictoriu cu membrii familiei.

Horoscop 13 noiembrie Leu

Partenerul de viață v-ar putea reproșa că nu acordați suficientă atenție vieții de familie. Pentru a detensiona atmosferă, horoscop 13 noiembrie va sfătuiește să dați dovadă de tact și flexibilitate. În a două parte a zilei este posibil să constatați că o afacere la care munciți de mult timp începe să dea rezultate.

Horoscop 13 noiembrie Fecioară

Este posibil că persoană iubită să va înțeleagă greșit dorință de a avea mai multă libertate de mișcare. Pentru a evită o ceartă, ar fi bine să lămuriți neînțelegerea fără să va ieșiți din fire.
Chiar dacă sunteți tentat să petreceți seară împreună cu prietenii, horoscop 13 noiembrie va sfătuiește să dedicați familiei timpul liber de azi. Încercați să păstrați echilibrul în relațiile cu cei dragi!

Horoscop 13 noiembrie Balanță

Este o zi bună pentru a face planuri pe termen lung în activitatea profesională sau în afaceri. Aveți șanse să găsiți soluții inspirate pentru a va îmbunătăți situația financiară.  În a două parte a zilei s-ar putea să fiți tentat să petreceți mai mult timp cu prietenii, ceea ce riscă să provoace discuții aprinse în familie. Astăzi horoscop 13 noiembrie va sfătuiește să fiți mai atent cu partenerul de viață.

Horoscop 13 noiembrie Scorpion

 Dacă va temperați spiritul critic, astăzi puteți avea reușite frumoase în plan profesional, dacă nu reușiți să lăsați la o parte nervii și pornirile, veți simți cum astrele vă lovesc.


Pentru a păstra armonia în relațiile cu prietenii și cu partenerul de viață, horoscopul zilnic din 13 noiembrie va recomanda să fiți cât mai diplomat și să nu încercați să va impuneți punctul de vedere.  Seară este posibil să va viziteze o rudă mai în vârstă, care va oferă un cadou surprinzător dar foarte util.

Citeste mai mult AICI

Cmentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More