Advertisement

Superb: Vezi cum se ceartă o fetiţă cu tatăl ei, la doar un anișor chiar dacă nu ştie să vorbească ! VIDEO Amuzant


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Această micuţă adorabilă nu ştie încă să vorbească, dar în mod sigur ştie cum să dezbată o problemă! Priviţi-o cum se angajează într-o discuţie aprinsă cu tatăl ei, care îi atrage atenţia pentru o mică greşeală.

Advertisement

Copilul scapă mâncare pe jos şi tatăl îi atrage atenţia, dar micuţa prinţesă nu este o persoană care să accepte o mustrare cu blândeţe.

Ea face tot posibilul să-i demonstreze tăticului ei că nu a făcut-o cu rea intenţie, ci pentru că la vârsta asta se mai întâmplă să mai şi greşeşti.
Este atât de înduioşător s-o priveşti cum argumentează, susţinându-şi părerea cu atâta pasiune, în faţa tatălui ei, deşi, cu siguranţă, nu ştie ce rosteşte.

Vizioneaza si…

O fetita pana la LACRIMI ! Mama ei s-a intors din STRAINATATE dupa cativa ani… Reactia ei te va emotiona…

Viaţa de emigrant: cât de mult ne schimbă traiul în străinătate

Advertisement

Viaţa dincolo de graniţele ţării vine cu provocări, eşecuri, dar şi realizări care te vor transforma într-o persoană mult diferită de cea din ţara natală.

Lumea ta devine mai mare şi îţi va fi greu să renunţi la ea pentru cea de acasă.

Plecarea peste hotare în căutarea unui trai mai bun atrage după sine multe provocări, incertitudini şi experienţe mai mult sau mai puţin plăcute,

indiferent de ţara aleasă ca destinaţie. Russell V. J. Ward, scriitor, blogger şi expat,

a povestit pentru publicaţia americană „The Huffington Post“ cum l-a schimbat traiul în străinătate.

„În ultimii 12 ani, am trăit în mai multe ţări şi am vizitat şi mai multe. Am cunoscut culturi şi tradiţii noi, am avut incertitudini şi multe motive de nelinişte, am întâlnit oameni interesanţi şi am legat prietenii pe viaţă.

Am încercat să-mi trăiesc viaţa la întregul ei potenţial. Traiul în străinătate este cea mai satisfăcătoare şi provocatoare experienţă pe care o poate avea cineva. Ea l-a schimbat pe cel care credeam că sunt“,

spune Russell Ward, care a simţit patru schimbări importante în viaţa lui odată cu plecarea peste hotare:

1. Nu vei mai fi aceeaşi persoană

Odată ce decizi să pleci în străinătate, vei schimba mai mult decât casa şi locul de muncă. Traiul peste hotare aduce cu sine o mulţime de obstacole, emoţii, provocări şi eşecuri, iar toate acestea au un impact greu de imaginat asupra personalităţii tale.

„Probabil că nu vei realiza imediat, dar într-o bună zi te vei privi altfel. Creşti, evoluezi şi mergi mai departe (…) Unele cicatrice sunt bune, altele rele, dar nimic nu va mai fi la fel. Lucruri care erau importante odată îşi pierd din însemnătate. Lucruri care păreau lipsite de valoare devin, dintr-o dată, importante.

Prieteniile devin nepreţuite. Familia devine un concept vag şi nu mai iei nimic de bun. Mutarea peste hotare te va face să realizezi că obiectele nu aduc fericirea. Mai mult, începi să redefineşti ideea de succes“, spune Russell Ward.

Citeste mai mult si VIDEO AICI

loading...