Tânăra din imagine a fost diagnosticată cu noul coronavirus, deși nu a ieșit deloc din casă 3 săptămâni. Cum s-a infectat

O tânără din Carolina de Nord trece prin momente extrem de grele. Aceasta s-a infectat cu coronavirus, deși nu a ieșit din casă timp de 3 săptămâni. Cum a fost posibil așa ceva?

Rachel Brummert , o femeie din Carolina de Nord s-a infectat cu noul coronavirus, deși nu a ieșit din casă timp de 3 săptămâni. Potrivit informațiilor oferite de New York Post, aceasta a respectat cu strictețe măsurile impuse de autorități, pentru a rămâne în siguranță.

 

Cum a fost posibil, totuși, să fie testată pozitiv cu coronavirus? Ei bine, sursa citată informează că tânăra din Carolina de Nord suferă de o afecțiune autoimună, ceea ce o face mult mai vulnerabilă în fața infecțiilor. Singura explicație pentru infectarea ei cu coronavirus rămâne aceea că o femeie i-a lăsat o pungă plină cu alimente în fața ușii, iar persoana respectivă nu ar fi purtat mănuși.

Acest lucru a dus la infectarea tinerei din Carolina de Nord cu coronavirus.

„Nu am fost niciodată atât de bolnavă și de speriată. Sunt absolut îngrozită”, a declarat Rachel Brummert pentru postul WCNC. În prezent, femeia se află sub tratament, internată în spital.

Din cauza afecțiunii autoimune de care suferă, Rachel se izolase în casă inclusiv de soțul ei, care trăia într-o cameră separată de cea în care stătea aceasta.

COMENTARII

DE REȚINUT !
Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.

Vă rugăm să folosiți un limbaj frumos în caz contrar comentariul Dumneavoatra nu va fi publicat.
Echipa CITESTE.INFO vă mulțumește pentru înțelegere !

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptRead More