TÂNĂRA DIN IMAGINE ȘI-A SCOS LA CHIRIE… JUMĂTATE DE PAT! CÂT COSTĂ SĂ DORMI CU EA, ÎN FIECARE NOAPTE, TIMP DE O LUNĂ

Să vezi și să nu crezi! O tânără din Australia face sute de dolari pe lună, dintr-o metodă mai puțin obișnuită.

Monique Jeremiah închiriază jumătate de pat, loc unde a dormit fostul ei iubit timp de doi ani, în schimbul unei sume de bani.

Iată cât trebuie să scoată din buzunar cei care o astfel de experiență.

Criza economică i-a determinat pe oameni să găsească soluții creative și ingenioase de a face bani. Monique Jeremiah a devenit extrem de cunoscută, datorită modelului său de business. Tânăra în vârstă de 36 de ani recunoaște că a găsit o metodă unică de a face bani frumoși în fiecare lună.

O tânără din Australia închiriază jumătate de pat pentru câteva sute de dolari
Monique a început să practice această metodă după pandemia de Covid-19, atunci când avea nevoie de a-și suplimenta sursele de venit.

„La începutul COVID, la începutul lui 2020, m-am trezit brusc singură; așa că mi-a venit această idee”.

Tânăra susține că închiriază jumătate din patul său celor care caută un somn ieftin – denumind practica „așternut fierbinte”.

„Lenjeria de pat ‘fierbinte‘ este excelentă pentru persoanele care sunt capabile să se detașeze emoțional și să doarmă alături de o altă persoană într-o manieră complet respectuoasă și fără atașament”, a spus Jeremiah pentru Caters News, citat de NY Post.

„Este situația perfectă, mai ales dacă ești un sapiosexual, ca mine, și preferați compania decât apropierea fizică”, a mai explicat ea.

Pentru această idee de afacere, Monique încasează câte 631 de dolari pe lună.

„E nevoie de doi oameni care își respectă reciproc spațiul, valorile și limitele pentru a face așternut ‘fierbinte‘. Este ca și cum ai împărți o cameră cu două paturi; însă, cu toate acestea, dormiți doar împreună în același pat” a mai completat tânăra, potrivit sursei citate.

Tânăra își promovează afacere pe rețelele sociale, iar ultimul său clip în care vorbește despre această metodă de închiriere a patului a strâns peste 76.000 de vizualizări.

CITEȘTE ȘI