Tânără luată de păr şi băgată cu forţa într-o maşină, în Bucureşti. Poliţia a apărut după o oră

Scene terifiante în Capitală! O tânără a fost trasă de păr şi urcată într-o maşină de un individ, în spatele unui hotel din Piaţa Universităţii. Totul s-a întâmplat sub privirile mai multor persoane, dar nimeni nu a intervenit. O tânără a fotografiat maşina şi bărbatul a înjurat-o şi s-a repezit spre ea.

 

Un incident cumplit a avut loc luni seară în Capitală. O tânără a fost trasă de păr şi luată cu o maşină, fără voia ei, de un individ. Bărbatul a fost fotografiat când se urca în autoturismul, înmatriculat în Ilfov de o femeie care a fost martoră la incident.

Imediat ce a făcut fotografia, femeia a fost înjurată de individ, iar acesta s-a repezit spre ea. Din fericire, a lăsat-o în pace, într-un final.

loading...

Martora a sunat imediat la numărul de urgenţă 112 şi a anunţat cele întâmplate, anunţând că are şi o fotografie a autoturismului. După un sfert de oră, a fost chemată înapoi, la faţa locului.

Se pare că, potrivit celor povestite de ea, poliţistul de la centrală dăduse numărul de telefon al ei, doar că… greşit.

 

Într-un final, apar 3-4 jandarmi şi patru poliţişti, echipe de teren, care s-au uitat după camerele de supraveghere ce ar fi putut surprinde momentul. Apoi, martorei i s-a spus că aştepte „grupul operativ”. Aşa a şi făcut, timp de aproximativ o oră.

Tânăra a povestit totul pe reţelele de socializare, iar postarea a devenit virală. Internauţii i-au criticat atât pe cei care nu au intervenit, cât şi pe poliţişti.

„Înainte cu 3-4 secunde de poza asta, individul care urcă în mașină trăgea o fată de păr și o împingea în mașină, fără voia ei, în spate la Intercontinental. Lume pe stradă, nimeni nici măcar nu a strigat la el să o lase, darămite să intervină. Am reușit să fac poza asta. M-a înjurat, a încercat să vină după mine, dar a renunțat. Am sunat imediat la 112. Am povestit întâmplarea operatoarei. Apoi polițistului. Le-am zis că am și poză. La un sfert de ora, când mergeam spre casă, m-au sunat să revin la „locul faptei”. Era deja 10.20 seară. Mă întorc. Aștept 20 de minute. Polițistul din centrală dăduse numărul meu greșit, iar echipele de pe teren treceau pe lângă mine, dar nu opreau, deși eram poziționată fix unde stabilisem cu ei. Într-un final, ajung 3-4 jandarmi și vreo 4 polițiști. Reiau povestea. Îmi iau datele de pe buletin. Încep să discute prin stație de ce secție ține zona respectivă. Îmi zic să aștept alt coleg. Vine. Îi povestesc și lui. Se uită nedumeriți la ce camera putea prinde scenă – in centrul Bucureștiului, la Universitate!!! Îmi zic să aștept să vină și „grupul operativ”. Vine un puștan de maximum 23 de ani. Îi povestesc și lui. Îmi spune să țin telefonul aproape că mâine s-ar putea să ma sune să vin să dau o declarație. La secția 1. Sau la 6. Nu se știe încă sigur. Între timp s-a făcut ora 23.20. Chem pe cineva să mă ducă acasă cu mașina pentru că era foarte puțin probabil să mai prind transportul public. O oră și 20 de minute. În București, capitala României.”, a scris Roxana Grosu, martoră la incident, pe Facebook.

Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata