Advertisement

Tatăl îi cântă o melodie de-a lui Bon Jovi fetiţei sale. Nu avea nicio idee că va fi martorul talentului ei secret


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Dacă sunteţi în căutarea unui videoclip amuzant, atunci nu trebuie să îl mai căutaţi. Filmuleţul de faţă vă va aduce zâmbetul pe chip încă de la primele secunde şi vă va însenina întreaga zi dacă îl veţi urmări până la capăt. La numai opt luni, micuţa Sydney se dovedeşte a fi o mare fană a genului muzical „rock”, mai ales atunci când tatăl săi îi cântă la chitară melodia preferată.

Advertisement

Videoclipul complet se afla mai jos 

Încă din primele luni de viaţă, Sandy s-a obişnuit să audă în jurul său acorduri de chitară. Acest lucru nici nu este de mirare având în vedere faptul că tatăl său se dovedeşte un adevărat expert atunci când mânuieşte acest instrument muzical. Ori de câte ori bărbatul începe să cânte, micuţa se apropie de el şi împreună au parte de momente cu totul speciale.

Nimic însă nu se compară cu momentul în care tatăl începe să cânte „Dead or alive”, melodia celebrului Jon Bon Jovi. Dacă la început bărbatul a crezut că el va fi protagonistul principal al acestui clip, nu a durat mult până când s-a convins că adevărata vedetă va fi chiar fiica sa.

Ca o adevărată fană a acestei melodii din anii `80, Sandy adoptă o grimasă specifică pe faţă şi începe să îşi mişte capul într-un balans pur şi simplu adorabil. Nici ţipetele cu care îl acompaniază pe tatăl său nu sunt deloc străine acestui gen de muzică. Energia acestei fetiţe este debordantă, iar reacţia sa la acest cântec nepreţuită.

Video

 

Sursa video: afoye via Youtube

Advertisement

Autor text: LiveBiz.ro

loading...