Tavi CLONDA este mandru tare de fetele sale. Cum si-a gasit fetele cand s-a intors acasa. Nu s-a putut abtine si le-a fotografiat…Imaginile sunt adorabile:

Tavi Clonda şi Gabriela Cristea sunt o familie perfectă. Împreună cu micuţa Victoria, cei doi au găsit fericirea absolută. Gabriela Cristea şi Tavi Clonda şi-au botezat săptămâna trecută fetiţa, iar acum cei trei pot sta liniştiţi.

Tavi Clonda este un tată mândru de fetele sale şi ar face orice să le vadă fericite. Acesta se implică în diverse proiecte, totul să le ştie pe cele două bine.

Reîntors acasă, după perioada petrecută la munte cu Naţionala Artiştilor Fotbalişti, Tavi Clonda s-a întors acasă, acolo unde şi-a găsit fetele dormind.

Ca un tată fericit şi un soţ iubitor, Tavi Clonda a ţinut să împărtăşească momentul cu fanii săi. Tavi Clonda le-a fotografiat pe Gabriela şi pe micuţa Victoria în timp ce dormeau, iar imaginea este absolut superbă.

Un gest asemănător l-a făcut şi Gabriela Cristea cu ceva timp înainte, atunci când ea a fost cea care şi-a surprins soţul şi fiica dormind. Imaginile sunt adorabile:

Recomandam sa citesti si: Părintele Calistrat: Ai o poza cu mama ta? – Da! – Șterge-te la fund cu ea! De ce să spurci societatea inutil? L-ai vazut pe Dumnezeu în șanț?

Citeste pe aceeasi tema…
Gabriela Cristea, dezvăluiri ÎN PREMIERĂ despre cea de-a doua SARCINĂ

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au creștinat recent fetița, în vârstă de aproape opt luni.

Botezul a fost organizat intr-un restaurant de lux din Bucuresti.

Se mai citeste si: „Am o curva, vreau sa fie ministru, senator, secretar de stat” Asa s-a ajuns in tara asta!

„A fost o petrecere reuşită. A fost frumos, nouă ne-a plăcut… meniul, Tavi nu a mâncat aperitivul şi se gândea că trebuia să îl ceară la pachet. Mâncarea a fost senzaţională. La două dimineţa ne-am dat seama că trebuie să aruncăm apa de la băiţă de la mir la un copac, aşa se zice, şi am aruncat apa la un cireş. Eu am mâncat multe cireşe în sarcină, cred că Victoriei o să îi placă. Mărturisim în premieră că luna trecută am crezut că am comis-o ( n.r. – că a rămas însărcinată). Am simţit din nou emoţiile alea… şi dacă e să se întâmple… e foarte bine! Nici nu mai am curaj să îi cer lui Dumnezeu încă o dată… sunt atât de mulţumită şi de împlinită cu tot ce am primit”, a declarat Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea si Tavi Clonda au vorbit si despre cea de-a doua sarcina: „Mai trebuie să lucrez, nu forţăm lucrurile. Ne dorim încă unul… să fie distanţa de un an între ei”.

Surse: spynews.ro    romaniatv.net

CITEȘTE ȘI