Telefonul Luizei, reperat unde stă fiul lui Gheorghe Dincă

Mama Luizei Melencu a afirmat, duminică, la Antena 3, că telefonul fetei a fost din nou activ în urmă cu o seară.

 

„Exact cum s-a spus și cu luni în urmă: ‘Acum pot fi contactată. Sunt disponibilă. Luiza’, ceva de genul acesta. Nu știu prea multe că nu l-am întrebat, dar exact ce mesaje primea și prima dată.

Telefonul a fost localizat la Arad, dar nu s-a făcut deloc această investigație. S-a zis că e la Arad, dar nu s-a făcut nimic”, a spus Monica Melencu, la Ediția Specială moderată de Berta Popescu.

Femeia spune că a fost de fiecare dată la anchetatori ca să investigheze aceste mesaje primite, dar nu a primit niciun răspuns.

„Doar o dată am făcut treaba asta? Am fost în Caracal de 20 de ori cu aceste mesaje. Iar răspunsuri nu am primit. S-a luat mesajul, ne-au fotografiat telefonul. De fiecare dată când am primit astfel de mesaje am fost în preajma organelor legii. Dar răspunsuri… zero!”, a adăugat mama Luizei.

Citeste si despre

„Alexandra și Luiza trăiesc”. Anunțul făcut azi-noapte care detonează “bomba” în cazul crimelor din Caracal

Mama Luizei Melencu spune că procurorii insistă să meargă pe pista că fiica ei este moartă, ignorând alte date care ar putea duce ancheta către traficul de persoane.

Totodată, Monica Melencu lansează o acuzație gravă la adresa anchetatorilor și spune că acest caz se vrea muşamalizat. Mai mult, femeia este convinsă că fiica ei trăieşte.

“Procurorii adevărul nu ştiu să mi-l spună. Îmi ia banii, dar ce pot să fac, să îmi vând casa în situaţia de faţă, să îmi vând casa ca să plătesc o amendă. Am încă suspiciuni. Am dreptul să spun că am încă suspiciuni. Trebuia să mă prezint joi, eram citată în calitate de martor, nu ca parte vătămată. Joi mi-a venit prima. Mi s-a dat o amendă maximă. Probabil mi s-a dat din duşmănie şi din atâtat ură”, a spus Monica Melencu, la România Tv. 

”Eu cred că acest caz este muşamalizat”

Prelevarea de probe ADN de la mama Luizei Melencu a fost amânată pentru luni, anunţă avocatul acesteia. Totodată, reprezentanţii DIICOT au declarat, pentru mediafax.ro, că Monica Melencu a contactat ofiţerul de poliţie spunând că este de acord cu prelevarea de noi probe.

“Nu mi se spune nimic. Fiica mea avea un lănţişor cu trei inimioare. Nu mi s-a arătat niciun obiect. Atunci cum pot să cred că fiica mea este moartă? Eu cred că acest caz este muşamalizat. Când a dispărut fiica mea, soţia dl Dincă era prin preajmă. În cazul Alexandrei, fiica dânsului a fost prin preajmă. Are familia suspectă. Eu spun că aceste fete nu sunt moarte. Eu cred că acest caz se vrea muşamalizat. Să îmi ceară test ADN. Ar trebui să meargă pe altă pistă. Fetele sunt traficate”, a mai spus Monica Melencu.

Cmentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptRead More