Tina a mers la SPITAL acuzand DURERI IN PIEPT, dar i s-a spus ca ARE DEPRESIE si a fost trimisa acasa. ACUM mare are doar 8 saptamani de trait. Medicul: „I-am GRESIT SIMPTOMELE”
Ani de zile medicii i-au spus ca sufera de depresie cand ea avea cancer in realitate. Acum, femeia mai are doar 8 saptamani de trait si este disperata.
Tina Locke sufera de o forma foarte grava de cancer, iar medicii i-au spus ca mai are doar 2 luni de trait. Ani de zile, i s-a spus ca are depresie dupa ce doctorii i-au interpretat gresit simptomele. Ea avea dureri mari de stomac si dureri in piept, insa specialistii i-au prescris tratament antidepresive pentru anxietate.
Din pacate, cancerul, care nu raspunde la chimioterapie, s-a extins la nodulii limfatici, iar, acum, familia ei s-a apucat sa stranga bani pentru un tratament care i-ar putea prelungi viata, in Germania.
„Niciun doctor nu a luat-o in serios deoarece arata foarte bine. Ii implora pe medici sa ii faca analize. Este socant ca s-a intamplat asa ceva. O sa fac tot ce e posibil ca sa strang banii sa mergem in Germania”, a declarat sotul femeii, potrivit Daily Mail.
CITESTE SI:
“Îi ajutăm, fără să-i judecăm” Preotul care cheama toti SARMANII la „Masa bucuriei”, apoi le spala farfuriile in fiecare DUMINICA. Cine este preotul care a impresionat Romania!
Un preot din comuna Alexeni (judeţul Ialomiţa) a ajuns părinte pentru cei oropsiţi de soartă, după ce, ajutat de voluntari, a început să le ofere oamenilor mese calde în fiecare duminică. „Masa bucuriei“ este întinsă o dată pe săptămână, într-o grădiniţă dezafectată care a devenit cantină socială. Preotul Aristide Costeleanu (46 de ani) îi serveşte pe sărmani la masă, mănâncă alături de ei şi apoi spală farfuriile.
„Cred că din puţin se face mult. Şi contează când întindem o mână celor nevoiaşi. Sunt oameni bolnavi, orbi, surzi, cu diverse afecţiuni, care vin cu bucurie la masă. Acest lucru ne motivează. Primim de la oameni de bine diverse ajutoare: fasole, ulei, orez, carne, de toate.
Ne gospodărim cum putem pentru a continua această iniţiativă, pe care am demarat-o în urmă cu trei ani. Exact ca acasă, avem grijă să nu ne lipsească nimic. Am pus şi un butoi cu varză de 200 de litri la murat, avem provizii de cartofi, cam tot ce ne trebuie“, povesteşte preotul, care predă religia la şcoala din comună, după ce mai mulţi ani a fost profesor în Capitală.
Se duc pachete cu hrană şi acasă
Cu ajutor de la Primărie a primit şi un spaţiu pentru a întinde mese. „Noi am pus mână de la mână şi am amenajat spaţiul. Totul este curat, iar oamenii sunt hrăniţi în condiţii maxime de igienă, nimeni nu este pus în pericol. Şi preparatele sunt realizate ca la carte. Avem o bucătăreasă pricepută, ieşită la pensie, care găteşte la dânsa acasă. Nu primeşte niciun ban pentru munca prestată, face totul din convingere, din dorinţa de a ajuta“, mai spune părintele.
“Îi ajutăm, fără să-i judecăm”
Tineri din sat, studenţi de la Bucureşti, toţi vin şi dau o mână de ajutor pentru masa bucuriei. În fiecare duminică, după sfârşitul Liturghiei, bătrâni şi copii merg la masă. Şi parastasele se fac mai nou tot în fosta grădiniţă, deoarece părintele i-a sfătuit pe oameni să împartă bucate celor nevoiaşi. Sunt de părere că pomana trebuie oferită celui care este în mare nevoie, dacă împărţim tot celor care au, n-am făcut nimic.
De fiecare dată se gătesc ciorbe, supe, tocăniţe, sarmale, piure cu carne de pui şi prăjituri la desert. Părintele Costeleanu spune că se îngrijeşte ca în fiecare săptămână să aibă ce pune pe masă pentru 25-30 de persoane. Cei care nu pot veni la masă, oameni singuri şi suferinzi, primesc acasă mâncarea. De multe ori, chiar părintele merge şi le duce hrana, alături de voluntari. Braşov, Suceava, Bucureşti sunt doar câteva oraşe de unde sosesc ajutoarele.
Tineri din sat, studenţi de la Bucureşti, toţi vin şi dau o mână de ajutor pentru masa bucuriei. „Facem acest demers pentru că Dumnezeu nu se uită la faţa noastră ori dacă avem hainele curate. El se uită la inimile noastre. Dacă vrei să-ţi salvezi sufletul, îl împrumuţi pe Hristos şi faci milostenie. Am simţit că oamenii care ne trec pragul sunt cu adevărat bucuroşi atunci când vin la noi, tocmai de aceea am decis să denumim acest loc «masa bucuriei»“, adaugă preotul.
Surse: Adevarul.ro stirilekanald.ro