Toată lumea o vede cu zâmbetul pe buze, dar abia acum s-a aflat. Probleme grave de sănătate pentru Elena Merişoreanu

O nouă veste tristă în lumea muzicii populare. După Ionela Prodan, care este internată la spitalul Elias din Capitală, ca urmare a afecţiunii de care suferă, o altă veste i-a întristat pe iubitorii de folclor.

De data aceasta Elena Merişoreanu este protagonista. Deşi o vedem întotdeauna cu zâmbetul pe chip, Elena Merişoreanu a trecut prin clipe grele. Abia acum a decis să vorbească despre problemele sale de sănătate. Elena Merişoreanu a suferit trei ani din cauza unei artroze. Artista a fost chiar şi operată, dar din cauză că nu a respectat indicaţiile medicului, problemele au reapărut.

Totul s-a terminat cu bine abia după ce Elena Merişoreanu şi-a făcut injecţii cu sânge în genunchi, o metodă revoluţionară miraculoasă, potrivit informaţiilor din presă. Elena Merişoreanu s-a făcut bine după ce a folosit această tehnică, însă durerea prin care a trecut este cumplită. Elena Merişoreanu îi înţelege, astfel, mult mai bine durerea şi colegei şi prietenei sale, Ionela Prodan, care este internată în spital. Ba chiar a şi vizitat-o în urmă cu câteva zile, oferind şi detalii despre starea acesteia de sănătate.

„Când m-a văzut primul lucru: „Aaa, Lenuţo, Lenuţo nu-mi place că te-ai îngrăşat” şi i-am zis „Lasă, dragă, eu să am de unde să slăbesc dacă mă îmbolnăvesc”. Am făcut glume cu ea, ne-am amintit de turnee, am vrut s-o scot din stare şi chiar am reuşit. Să ştii că Anamaria nu s-a despărţit deloc de maică-sa, de când e acolo. Ea acolo doarme.”, a declarat Elena Merişoreanu, în exclusivitate pentru „Antena Stars”, în urmă cu câteva zile.

Sursa: spynews.ro

CITEȘTE ȘI