Toată vara a colectat sticle de plastic și le-a dus la casa sa de vacanță. Vecinii râdeau la început, însă grădina a fost de nerecunoscut!


Toată vara a colectat sticle de plastic și le-a dus la casa sa de vacanță. Vecinii râdeau la început, însă grădina a fost de nerecunoscut!

S-a demonstrat că, în mediu, o familie europeană compusă din patru membri, într-un an, aruncă până la 300 de sticle din plastic. Însă acesta este un material excelent pentru a fireutilizat şi reciclat. În acest articol va prezentăm câteva idei de reutilizare a sticlelor din plastic în grădină.


Refolosind plasticul noi protejăm mediul înconjurător şi totodată economisim banii proprii. Apropo, folosirea sticlelor din plastic în alte scopuri a fost inventată de oamenii mai bogaţi, nu de cei săraci sau cu venituri mici.


A sosit primăvară, iar odată cu ea au început lucrările în grădina. Perfect-ask.com va prezintă, astăzi, modalitatea de a meşteri un solar din sticle obişnuite de plastic.

Solar din sticle de plastic

Iată un solar construit de un scoţian care doar în trei luni a colectat 7000 de sticle de plastic, dintre care a ales 1000 şi a meşterit un solar de 2 m lungime, 2 m lăţime şi 1.9 m înălţime.

Cel mai anevoios lucru în procesul de construire a solarului este curăţarea sticlelor de etichete. De asemenea, trebuie de găsit un spaţiu mai mare pentru depozitarea sticlelor până a fifolosite.

Solarul a fost montat în felul următor. Iniţial a construit un cadru de lemn, apoi a îmbrăcat sticlele una peste altă, punând gâtul sticlei în tăietură de la fundul sticlei precedente. A fixat construcţia, a pus sticlele pe tije de lemn şi le-a uns cu lipici pentru a se fixă.

Iată câteva modele de solare meşterite din sticle. Arată excelent. Avantajul acestor construcţii este că poate fi mutată în orice loc.

Iată cum puteţi confecţiona din sticle ţiglă. Tăiaţi gâtul şi fundul sticlei. Apoi tăiaţi corpul sticlei pe mijloc. Uniţi bucăţile cu un capsator.

Citeste in continuare…

Sfaturi simple pentru o casă bine aranjată Soțul meu a decis să repare apartamentul !

Cum se prepară cea mai delicioasă ciorbă rădăuțeană. Cu aceasta rețetă nu vei da greș niciodată

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata