Toţi bolnavii de Covid-19 vindecați de medicul Virgil Musta se vor întoarce la spital. Care e motivul

Medicul Virgil Musta, care a vindecat peste 400 de oameni infectaţi cu coronavirus, vrea să-i readucă la spital pe toți cei care s-au vindecat, în cadrul unui program fără precedent desfășurat la Spitalul Victor Babeş din Timişoara.

Potrivit opiniatimisoara.ro, medicul Virgil Musta vrea să îi cheme înapoi la spital pe toţi cei care s-au vindecat, peste 3 luni, pentru a fi introduşi într-un program de recuperare pulmonară şi cardiacă.

“Vrem să îi rechemăm peste trei luni pentru a vedea dacă se mențin leziunile pulmonare și, dacă da, vor fi introduși într-un program de recuperare pulmonară în spitalul nostru. La COVID apar modificări care pot evolua ca boli cronice de plămâni și cardiace. Vrem să evaluăm asta și să recomandăm pacienților să beneficieze de recuperare pentru îmbunățirea stărilor clinice”, a declarat Virgil Musta, potrivit sursei citate.

Medicul a precizat că este convis că, din cauza Covid-19, pot apărea modificări și la nivelul inimii și că dorește dezvoltarea unui studiu clinic împreună cu specialiști de la Institutul de Cardiologie.

COMENTARII

DE REȚINUT !
Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.

Vă rugăm să folosiți un limbaj frumos în caz contrar comentariul Dumneavoatra nu va fi publicat.
Echipa CITESTE.INFO vă mulțumește pentru înțelegere !

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptRead More