Tragedie in ITALIA: Tânăr din Costişa, întors acasă din Italia, ÎNTRE 4 SCÂNDURI!

Ultimul drum al lui Bogdan Laiu va fi spre casă. Va fi drumul spre Costișa, județul Neamț, unde va fi înmormântat în pământul său natal, anunţă publicatia Rotalianul care relatează drama prin care trece familia care tocmai aduce în ţară trupul tânărului care a plecat pe meleaguri străine împreună cu familia pentru a câştiga o bucată de pâine.

„Bogdan Laiu, împlinise de curând 27 de ani, era născut la 2 ianuarie 1991 și era din Costișa, județul Neamț. De mai mulți ani trăia la Roma, în Italia împreună cu familia sa. În dimineața zilei de 15 februarie, la ora 6:07, Bogdan, Bogdănel cum îi spuneau prietenii și familia, și-a pierdut viața într-un tragic accident de mașină care a avut loc în localitatea Selva Candida, la porțile capitalei italiene.
Marţi, prietenii lui Bogdan, cei care în ultimele zile au umplut pagina sa de Facebook cu mesaje de condoleanțe, cu lacrimi și păreri de rău, au avut posibilitatea de a-i aduce un ultim salut în camera mortuară de la spitalul Gemelli din Roma unde a fost depus sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Bogdan Laiu, de către cei de la „Casa Funerară Diaconu” care se ocupă și de repatrierea acestuia.
Miercuri 21 februarie, sicriul tânărului nostru conațional a plecat spre România pentru a i se aduce ultimele omagii și pentru a fi înmormântat după obiceiurile religioase creștine în ziua de duminică, 25 februarie. Pe drumul către țară, mașina mortuară estei însoțită de către tatăl lui Bogdan, care își va conduce fiul înapoi, spre casă. Mama sa este plecată deja la Costișa unde își așteaptă fiul, pregătind cele necesare înmormântării sale”, menţionează sursa citată.

O durere fără margini pentru acești părinți care vor trebui să găsească un sens acestei tragedii, dacă un sens ar putea avea, care vor trebui să se resemneze în fața morții și să învețe să trăiască cu această durere în suflet pentru tot restul vieții lor, mai punctează gazetarii publicaţiei româneşti din Italia.

CITEȘTE ȘI