Trei MUSULMANI au scuipat un tânăr din RUSIA într-un lift. Au realizat ce greșeala FATALA au făcut abia când era prea târziu

Când trei bărbați musulmani s-au urcat într-un ascensor cu un „băiat alb” din Rusia, probabil au crezut că va fi o țintă ușoară, pur și simplu din cauza faptului că era depășit numeric.

Totuși, după ce se presupune că au decis să-l agreseze verbal au făcut marea greșeală să-l scuipe pe tânărul din Rusia ce părea înconjurat.

Într-o clipa tinerii musulmani s-au trezit sub o ploaie brutala de lovituri. Agresorii musulmani și-au dat seama în cele din urmă ce greșeală fatala făcuseră prin atacarea omului alb, dar era deja prea târziu.

Un videoclip postat pe site-ul internațional Israel Video Network a devenit viral pe social media.

Filmul, care pare să fi apărut mai întâi pe o pagină pe Facebook numită „Love Russia”, a fost vizionat de peste 25 de milioane de ori. Acesta arată un tânăr rus care încearcă să călătorească în lift împreună cu alți trei bărbați, care aveau de gand să provoace probleme.

În timp ce bărbații din videoclip au fost catalogați ca fiind „musulmani”, aceste afirmații au rămas neconfirmate. Cu toate acestea, aceștia se regăsesc în Dagestan, o republica din Rusia situată la Marea Caspică, iar 83% din Daghestani sunt musulmani. Nu putem fi absolut siguri dacă bărbații din videoclip sunt 100% musulmani, însa este mai mult decât probabil.

Potrivit lui IVN, Daghestanii l-au scuipat pe tânărul alb, provocându-l aparent fără nici un motiv . Cu toate acestea, este dificil să vezi momentul în care cei trei bărbați il scuipă. Este posibil ca acest lucru să se fi întâmplat înainte de începerea videoclipului. Ceea ce este inconfundabil este faptul că li se dă prompt o bătuta de clasă mondială de îndată ce se deschide ușa liftului.

Acești bărbați păreau atât de confortabili cu statutul lor de neatins, încât nu aveau alte gânduri decât să hărțuiască un om singuratic în public, pentru că nu păreau să aibă nici un motiv, sa-l agreseze și să-l scuipe în lift. Acești imbecili barbari par a funcționa în ideea că nu vor fi consecințe pentru comportamentul lor dezgustător. Cu toate acestea, le-a fost arătat cât de greșita a fost alegerea lor.

Nu fiecare societate este egală, iar cele în care un grup de bărbați se simte suficient de încurajată să atace public un om singuratic, fără nici un motiv, nu sunt acelea pe care ar trebui să le primim cu brațele deschise.

Ar trebui să ne uităm la ceea ce se întâmplă în zonele majoritare musulmane, cum ar fi de unde provin acești oameni, pentru a vedea ce comportament tolerabil există înainte de a le accepta în țările noastre, deoarece acești oameni nu își lasă comportamentul în urmă atunci când intră într-o nouă națiune.

Națiunile europene, precum Germania și Suedia, au primit așa-numitele grupuri de „refugiați” din tarile majoritare musulmane cu brațe deschise, oferindu-le absolut orice confort – toate în detrimentul contribuabililor harnici, desigur – și nu au cerut nimic în schimb. Între timp, destinatarii unei astfel de generozități nu sunt chiar de așteptat să urmeze legile tarilor pe care le-au invadat.

CITEȘTE ȘI