Trei polițiști din Capitală au avut parte de surpriza vieții lor! S-au oprit lângă două mașini parcate și…

Trei polițiști din Capitală au avut parte de surpriza vieții lor! Agenții patrulau atunci când au văzut două mașini care staționau. S-au orpit să vadă despre ce este vorba și au constat că o tânără a născut în mașină. Mămica, dar și copilul au fost transportați în regim de urgență la spital și sunt bine.

”Tura de noapte de sâmbătă a venit cu o mare surpriză pentru colegii noștri de la Secția 9 – Marius, Loredana și Robert, care au observat, în jurul orei 22.30, pe Șoseaua Fundeni, două autoturisme oprite pe carosabil.

Apropiindu-se să vadă despre ce este vorba au constatat că… o tânără tocmai născuse un băiețel. Polițiștii au preluat-o pe mamă și pe nou născut și i-au transportat în regim de urgență la spital. „Raportăm” cu bucurie că și mămica, și bebelușul, sunt bine!

#PolițiaCapitalei”, este mesajul tranmis pe pagina de Facebook a Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

Cei trei polițiști au transportat-o pe mămică, dar și pe copil la spital

COMENTARII

DE REȚINUT !
Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.

Vă rugăm să folosiți un limbaj frumos în caz contrar comentariul Dumneavoatra nu va fi publicat.
Echipa CITESTE.INFO vă mulțumește pentru înțelegere !

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptRead More