Tulburător! Elena Ionescu, dezvăluiri uluitoare despre traumele trăite! ”Am reușit să trec peste niște frustrări și m-am arătat oamenilor poate așa cum nu m-au văzut niciodată, fără mască!”

Elena Ionescu a avut o mare problemă de imagine datorită tenului, însă, în opinia ei, participarea la Survivor România, a ajutat-o să o depășească

elena-ionescu-acnee-ten-survivor

Elena Ionescu a trăit o adevărată drama din cauza tenului! ”Nu puteam să las masca aceea de machiaj”

Spusele mamei faimoasei aveau să fie confirmate chiar de artistă. Ajunsă aproape de finala Survivor România și îndrăgită extrem de mult de public, ea a vorbit despre traumele ei datorate tenului. După patru luni de stat în competiție, cântăreața a spus lucrurilor pe nume.

Elena Ionescu a trăit o adevărată drama din cauza tenului. ”Îmi pare bine că am reușit să trec peste niște frustrări pe care le-am avut, să mă arăt oamenilor poate așa cum nu m-au văzut niciodată, să las masca aceea de machiaj pe care o uzam în fiecare zi pentru a arăta o persoană, un personaj, să îmi fac curaj de a mă arată așa cum sunt eu. Iar asta mi-a făcut atât de mult bine și mi-a dat mai multă încredere în mine încât și mâine dacă aș pleca din Survivor, simt că aș pleca un om fericit, împlit sufletește și…nu știu, realizat din multe puncte de vedere”, a spus faimoasa la testimoniale în urmă cu doar câteva zile.

Citește ce spune medicul dermatolog despre afecțiunea cu care s-a confruntat și Elena Ionescu pe kfetele.ro

COMENTARII

DE REȚINUT !
Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.

Vă rugăm să folosiți un limbaj frumos în caz contrar comentariul Dumneavoatra nu va fi publicat.
Echipa CITESTE.Info vă mulțumește pentru înțelegere !