Uite ce vilă și-a făcut Nea Marin din dansuri populare și emisiuni TV! I-am găsit „cuibușorul” în care se retrage când nu-l vedem pe sticlă!

Nea Marin nu este doar zbirul care altoieşte vedetele în emisiunile Antenei 1, ci şi un foarte bun coregraf de dansuri populare.

Patron de şcoală de dans, acesta a reuşit să strângă bani frumoşi din activităţile lui, pe care i-a investit, cu cap, tot pentru bunăstarea familiei.

Click! i-a găsit „cuibuşorul” în care se retrage când nu-l vedem pe sticlă.

De aproape un deceniu, Marin Barbu (57 de ani), alias nea Marin, aşa cum îl cunosc telespectatorii Antenei 1, se învârteşte în lumea televiziunii.

A început la Pro TV, la “Dansez pentru tine”, apoi a avut propria emisiune la acelaşi post TV,

“Serviţi vă rog”, ca mai apoi, în 2014, să treacă la concurenţă, la Antena 1, unde a prezentat “Poftiţi la muncă!” sau “Poftiţi de vă iubiţi”.

Iar atunci când nu pune vedetele la treabă, nea Marin predă cursuri de dans popular împreună cu fiica sa, Larisa Barbu.

Cei doi înfiinţat propria şcoală de coregrafie şi le merge de minune.

Om muncitor şi strângător, Nea Marin a reuşit de-a lungul vieţii să-şi facă un rost şi să aibă o familie frumoasă, pentru care munceşte zi-lumină.

Celebrul coregraf și soția lui, Mărioara, au împreună două fete, pe Larisa (29 de ani) și pe Dana (35 de ani), iar de la aceasta din urmă are şi doi nepoței simpatici: pe Darius (9 ani) și pe Ana (8 ani).

Pentru ei s-a chinuit nea Marin să ridice o casă frumoasă, cu etaj şi mansard, în zona Sălăjan din Capitală.

Fotoreporterii Click! au descoperit “cuibuşorul” lui Marin Barbu, iar vecinii ne-au confirmat că prezentatorul de la Antena 1 este om iubit de toată lumea şi un gospodar desăvârşit.

Mai mult, în faţa porţii, am găsit şi maşina cu care nea Marin şi Larisa se deplasează prin oraş, un Mercedes Smart, căci au cursuri în mai multe zone ale Capitalei.

Cei doi şi-au pus pe portiere autocolante cu numele şi pozele lor, iar numărul de la maşină aminteşte şi el de cea mai mare pasiune a lui nea Marin: JOC.

Sursa

CITEȘTE ȘI