ULTIMA ORA! Lovitur─â pentru rom├óni! Primele restric╚Ťii pentru persoanele nevaccinate

Ultima Ora! Lovitur─â Pentru Rom├óni! Primele Restric╚Ťii Pentru Persoanele Nevaccinate

În ultima perioadă, cazurile de inf.ectare cu C.ov.id-19 au crescut semnificativ în rândul persoanelor neva.ccinate.

Astfel, autorit─â╚Ťile ar putea introduce primele restric╚Ťii pentru ace╚Öti rom├óni.

Autorit─â╚Ťile din Rom├ónia ar putea ├«n─âspreasc─â restric┼úiile pentru cei nev.accina┼úi, din cauza num─ârului mare de cazuri noi. Iat─â care sunt m─âsurile care pot stopa pa.nde.mia de CO.V.ID-19.

Rom├ónia a ├«nceput s─â se ├«nchid─â pe buc─â╚Ťi, din cauz─â c─â rata de infe.ctare cre╚Öte alarmant de la o zi la alta. Capitala ╚Öi jude╚Ťul Ilfov au cel mai mare num─âr de ├«mboln─âviri.

Astfel, autorit─â╚Ťile ar preg─âti un set de restric╚Ťii pentru persoanele nev.accinate. Se discut─â inclusiv ca persoanele neva.ccinate s─â aib─â acces restric╚Ťionat ├«n mall-uri, dar ╚Öi ├«n restaurante, teatre sau cinematografe.

Rata de vac.cinare a sc─âzut foarte mult ├«n Rom├ónia. A╚Öadar, Executivul dore╚Öte prin impunerea noilor restric╚Ťii s─â ├«i motiveze

Apreciaz─â pentru mai multe informa╚Ťii utile !

pe români să se vacci.neze, dar și prin stimulentele financiare, precum acele tichete de masă în valoare de 100 de lei și tombola pregătită pentru luna octombrie.

├Äns─â, ministrul interimar de la Ministerul S─ân─ât─â╚Ťii continu─â cu proiectul ├«nceput de Ioana Mih─âil─â.

Mai exact, un set de restric╚Ťii pentru persoanele ne.vaccinate, care nu se testeaz─â sau care nu pot dovedi c─â au trecut prin b.oal─â, pentru care va fi interzis accesul ├«n mall-uri, cinematografe teatre sau restaurante, potrivit Antena3.ro.

Prin urmare, în mall-uri, cinematografe teatre sau restaurante vor avea acces numai persoanele care vor putea prezenta certificatul

verde care atestă faptul că persoana s-a va.ccinat împotriva

C.O.VID-19 cu schema completă, s-a testat cu cel mult 24 de ore înainte sau a trecut prin b.o.ală în ultimele 180 de zile. scrie alienforum.org