Ultimul mesaj postat de Cristina Ţopescu pe Facebook, în a doua zi de Crăciun: “Încă un motiv să-l iubesc pe omul ăsta simplu”

Ultimul mesaj postat de Cristina Țopescu pe Facebook a fost pe data de 26 decembrie 2019, în a doua zi de Crăciun. Vestea că prezentatoarea TV a murit a venit ca un trăsnet, duminică seara.

“Inca un motiv sa-l iubesc pe omul ăsta simplu, firesc, calin, vesel, minunat❤❤❤”, a scris Cristina Țopescu pe contul oficial, în jurul orei 22:00, la un articol legat de Papa Francisc, în care Suveranul Pontif îndemna la ocrotirea animalelor în contextul încălzirii globale.

În aceeași zi, în timpul amiezii, Cristina Țopescu a mai postat un mesaj pe pagina personală de Facebook, acolo unde era urmărită de peste 13.000 de persoane.

MARY POPPINS- vai, ce film manipulator!😀

In dimineața celei de-a doua zile de Craciun, la TVR, un music hall celebru, “Marry Poppins”, pentru copii mai mici și…mai mari. Dar, cum ar zice prietenul Bogdan Naumovici, cu prea multe mesaje de stânga, deci, vai, manipulator:))) Citiți titrajul de pe fiecare foto! Copiii vor sa-i dea cei 2 bănuți unei bătrânici cerșetoare care hrănea porumbei, dar tatăl lor, bancher, nu-i lasă și îi duce la bancă, unde li se explică ce indispensabile sunt băncile. Apare și personajul coșar sărac, dar fericit ( sa nu exageram, e o metaforă, totuși!😊)
Craciun fericit, Bogdane și vouă, prieteni, fie că sunteti de dreapta sau de stânga, dar știți că, dacă aveți bani mulți, nimic nu vă poate face mai fericiți decât să-i împarțiți cu cei care n-au avut norocul sau talentul vostru de a face atâția bani!

Cristina Țopescu a murit, au anunțat surse apropiate familiei, duminică seară. Fiica celebrului comentator sportiv avea 59 de ani.

CITEȘTE ȘI