Advertisement

Un baiat de bani gata a ramas cu Ferrari-ul in plina intersectie fara Combustibil! Este de rasul curcilor


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Un baiat de bani gata a ramas cu masina in intersectie dupa ce bolidul (ferari) a ramas fara benzina!

Advertisement

Voi ce parere aveti ?

Vezi video mai jos

Citeste si : Scrisul de mână vă dezvăluie personalitatea…

Dacă în trecut scrisorile erau la mare căutare, de când cu moda Internetului, oamenii au început să scrie din ce în mai puțin. Poate că ar fi indicat să ne întoarcem puțin în vremurile de demult și să rărim mesajele pe telefonul mobil. Mai ales că scrisul de mână ne dezvăluie atât de frumos… personalitatea.

Scrisul cursiv este apanajul oamenilor ordonați
Specialiștii afirmă că persoanele cu caracter puternic, lipsite de inhibiții sunt cele care scriu cu litere mari, dar lăbărțate, în timp ce literele mari, dar scrise adunat vorbește despre oameni descurcăreți, capabili să facă față oricăror situații dificile.

În ceea ce îi privește pe cei care scriu cursiv și lasă mici spații între litere, aceștia sunt calculați, ordonați, care iau întotdeauna decizii după ce se gândesc foarte bine.

Advertisement

Literele mici, specifice intelectualilor
Din categoria celor care folosesc litere mici când scriu fac parte intelectualii, în timp ce scrisul foarte mic, aproape indescifrabil corespunde artiștilor, celor care sunt foarte atenți la detalii.

La polul opus se află persoanele care doar își urmăresc propriile interese, al căror scris este inegal.

Nu în ultimul rând, dacă folosiți litere simple, asemănătoare celor de tipar înseamnă că sunteți persoane implicate în tot felul de activități și foarte bine organizați.

loading...