Un bărbat adevărat știe că o singură femeie este suficientă

În aceste vremuri moderne, este greu să găsim acel bărbat adevărat, care ne va iubi și ne va aprecia așa cum merităm.

Este greu să găsim acel bărbat adevărat care ne va accepta și ne va prețui pentru cine suntem cu adevărat.

Este greu să găsești acel bărbat adevărat, care te va face să te simți ca și cum ai fi cea mai fericită și mai iubită femeie din lume.

loading...

Omul căruia îi vei spune totul.

Este nevoie de un bărbat adevărat să înțeleagă că o femeie este de ajuns.

Este nevoie de un bărbat adevărat să înțeleagă că bărbații care se întâlnesc cu mai multe femei, în același timp, nu sunt „în trend”. Ei sunt doar egoiști și plini de pofte și nu țin cont de sentimentele partenerei lor. Nu sunt bărbați adevărați.

Pentru că un bărbat adevărat știe că atunci când cineva este cu adevărat îndrăgostit, își dedică inima numai unei singure persoane. El știe ce este iubirea adevărată.

Un bărbat adevărat știe că găsirea iubirii adevărate, pure, cinstite și profunde este grea și că atunci când o găsești, faci tot posibilul pentru a o hrăni și a o păstra.

Un bărbat adevărat știe că conceptul de „femeie perfectă” este doar un tipar de la hollywood. El știe că ai defecte, obiceiuri enervante, capricii, slăbiciuni și temeri și te iubește pentru cine ești.

El te iubește pentru ceea ce îți dorești din inimă și pentru că el știe ce meriți, nu pentru persoana pe care și-o dorește sau pentru cine ar trebui să devii.

Un bărbat adevărat nu este deranjat de defectele tale pentru că ești perfectă pentru el, așa cum ești tu.

Un bărbat adevărat luptă pentru femeia pe care o iubește cu adevărat. Se asigură că ești protejată și sigură. El nu permite nimănui să te critice, să te pună la pământ sau să îți rănească sentimentele. El este dispus să meargă prin foc și să lupte cu monștrii pentru a te face să te simți în siguranță.

Un bărbat adevărat rămâne întotdeauna alături de tine. El nu te va lăsa să te ocupi de problemele, îngrijorările și temerile pe care le avi.

În schimb, el se străduiește să te ajute să îți depășești durerea. El se străduiește să-ți ofere un zâmbet, pentru că nimic nu-l face mai trist decât atunci când vede că ești îngrijorată sau rănită.

Un bărbat adevărat se asigură că știi că poți conta întotdeauna pe ajutorul și sprijinul lui.

Un bărbat adevărat este mereu cinstit cu tine . El nu te pune în situații în care ar trebui să te mintă, pentru că nu va suporta să-ți rănească sentimentele și să-ți frângă inima.

Un bărbat adevărat îți spune mereu adevărul, indiferent cât de crud și dureros ar fi, pentru că meriți onestitate și știe cât de mult înseamnă încrederea, pentru tine.

Un bărbat adevărat arată interesul față de opiniile, interesele, plăcerile și dezacordurile tale. Și lucrurile care contează pentru tine, contează și pentru el.

Un bărbat adevărat te încurajează și te inspiră prin propriile sale cuvinte și acțiuni, pentru a crește și a deveni cea mai bună versiune a ta. El crede în tine. El crede în abilitățile, talentele și puterile tale. El te motivează să-ți urmărești cele mai înalte scopuri și visuri.

Un bărbat adevărat îți permite să știi cât de fericit și de recunoscător este pentru că ai un loc în viața lui.
Un bărbat adevărat te alege în fiecare zi, pentru că nu există altă persoană care ocupă un loc atât de special în inima lui!

1 Comentariu
  1. Doru Dascalu spune

    Din nefericire nu este chiar așa. Înțelepciunea populară spune multe adevăruri. Este asemuit bărbatul cu cocoșul. Pentru că un cocoș cu multe găini, va fi foarte activ în ogradă, și oulă de la acele găini vor scoate pui. Un cocș cu 3-4 găini se va moleși și oulă de la acele găini nu vor scoate pui. Bărbatul care nu schimbă femeia de sex, după 30 de ani, va avea dorință dar nu va avea putirință. Adică moare la intrare. De aceea bărbații credincioși voit sau nevoiți că locuiesc în mediul rural, nu înșeală nevasta, și după 30 de ani, începe gogu să nu-l mai bage în seamă. Femeia începe acuzațiile că are pe alta. El se știe nevinovat, și aflându-se la cârciumă cu băieții la o bere, de supărare se îmbată și vine acasă pe trei cărări. Bărbatul amețit va fi dominat de animalul din el. Adică gogu va dori acțiune. Se dă la nevastă, asta stătută de mult timp, acceptă, dând capul într-o parte de mirosul de băutură și are și ea parte de o babardeală pe cinste. Individul văzând că soluția e băutura ca să aibă gogu chef, se apucă să bea mereu. nevasta realizează că e singura soluție ca să aibă și ea parte de acțiune, așa că acceptă. Doar că consumul excesiv de băutură, duce la afectarea ficatului. Și nu multă lume știe că organul din corp legat direct de gogu este ficatul, dacă acesta este sănătos, gogu merge dacă nu, adio femei. Și uite așa între 40-50 de ani se trezesc cei doi la realitate și anume că ea are un bărbat bețiv care nici nu o mai babardește și el că este bețiv și nu mai merge nici gogu. Asta este explicație logică din popor a familiei rurale și nu numai din România. De aceea țările civilizate din occident, ca să nu se încurajeze înșelatul între soți, au permis ori bordelurile, ori au inventat swing-ul. Sunt multe de spus, dar dacă unul dintre soți, are instinct de proprietate asupra partenerului, și nu este suficient de inteligent să înțeleagă mecanismul uman al vieții, acel cuplu se va despărți mie în sută. Trebuie să recunoaștem că cei doi soți dintr-un cuplu, trebuie obligatoriu să fie foate buni prieteni de la începutul relației. Cum doi bărbați sau două femei pot fi prieteni o viață, de ce nu ar fi prieteni și un bărbat cu o femeie? Și dacă acest prieten/prietenă îți este soțul/soția, vei avea parte de căsnicia perfectă. Abureala cu iubirea și dragostea e valabilă doar la prostime, din păcate. Make Love, Not War ! 🙂

Cmentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptRead More