Un bărbat se preface că se poartă urât cu un bebeluş… Priviţi reacţia pisicii!

Se întâmplă uneori ca animalele de companie care cresc alături de copii să devină atât de ataşate de micuţi, încât nu pot concepe că acestora să li se întâmple ceva rău. Acest bărbat se preface că loveşte copilul însă nu rămâne „nepedepsit” pentru că pisica familiei vine în grabă să facă dreptate.

Videoclipul se afla mai jos

Copiii mici au locul lor în inima animalelor de companie pentru simplu fapt că acestea îi consideră cei mai buni prieteni de joacă şi nu numai. Bătăile cu palma în marginea balansoarului celui mic, pentru acest bărbat sunt doar o joacă, însă pentru felina familiei înseamnă un act evident de agresiune.

loading...

Când observă că gluma se îngroaşă, pisica vine în ajutorul micuţului şi îi îndepărtează pe cât posibil mâna tatălui de lângă copil. Cu cât bărbatul insistă mai mult în acţiunea lui, cu atât pisica îi prinde şi mai furioasă mâna până când ajunge chiar să îl muşte şi să îl zgârie.

În urma acestei întâmplări surprinsă pe camera video de soţia bărbatului, părinţii acestui micuţ pot fi siguri că bebeluşul lor are un prieten de nădejde care nu va lăsa pe nimeni să se apropie de el şi mai ales să îi facă vreun rău.

Pisica, asemeni unei mame protectoare, ştie că un copil nu trebuie lovit nici măcar cu o palmă, de aceea reacţia ei e perfect normală. E uimitor ce legătură strânsă se poate crea uneori între copii şi animăluţele care trăiesc în preajma lor!

Citeste in continuare despre..

Horoscop 26 octombrie 2018. Vineri, o zi perfectă pentru această zodie

Horoscop 26 octombrie 2018.  O zodie trebuie să se ocupe de sănătate, în timp ce alți nativi au o zi perfectă!

Citește horoscopul zilnic pentru zodia ta și vezi ce îți rezervă astrele!

Horoscop 26 octombrie 2018 BERBEC

Ocupă-te mai mult de sănătatea ta, pentru că este un moment bun să găseşti cel mai potrivit leac pentru una din problemele care te frământă.

Că descoperi, prin vreo revistă, o reţetă demnă de urmat, sau primeşti de la un specialist un sfat autorizat care îţi poate ameliora starea de sănătate, urmează-le, pentru că nu întâmplător ai dat de ele.

E semnul că erau pentru tine, pregătite demult, dar abia azi trebuie să ajungi tu la ele. Pune-le în aplicare cu încredere deplină, nu te lăsa după primele hopuri, deoarece efectele acestui tratament, de orice natură ar fi el, vor fi dintre cele mai puternice şi benefice ţie: cresc nivelul de energie şi capacitatea ta de auto-vindecare.

Horoscop 26 octombrie 2018 TAUR

Primeşti o veste cu tentă oficială pe care te poţi baza în proiectele tale profesionale de viitor. E ca şi cum ai primi o certificare, o garanţie scrisă sau un document de necontestat ce va sta la temelia ascensiunii tale în carieră.

Ştii mai bine spre ce te îndrepţi, eşti mult mai sigur pe scopul tău de acum înainte iar oamenii pe care îi întâlneşti în drumul tău spre succes te susţin şi îţi sunt de folos în atingerea scopurilor tale. Ai mereu ceva util de învăţat din contactul cu persoanele cu funcţii cheie la uşa cărora trebuie să baţi acum.

Horoscop 26 octombrie 2018 GEMENI

Ai impresia că s-au strâns în jurul tău numai oameni critici, recalcitranţi, puşi pe harţă şi, cu asemenea anturaj, baţi pasul pe loc fără să construieşti nimic bun. Decât cu asemenea tovarăşi, mult mai bine ţi-ar fi de unul singur, ca atare, dacă vezi că nu te poţi integra deloc în grupul strâns în jurul tău, mai bine faci opinie separată şi încerci să-ţi duci treburile la capăt fără ajutorul nimănui.

Citeste mai mult AICI

Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata