Un bătrân de 85 de ani i-a dat un nou inel de logodnă soţiei care i-a fost 63 de ani alături

Un bătrân de 85 de ani din Statele Unite i-a dat un nou inel de logodnă soției care i-a fost alături peste 6 decenii. Femeia a fost grav bolnavă, iar el i-a promis că, dacă se va face bine, îi va aduce o dovadă a dragostei pe care i-o poartă și s-a ținut de cuvânt!

Momentul emoționant în care bătrânul a îngenunchiat și i-a dat inelul de logodnă soției a fost filmat de nepoata celor doi. Karl și Donna von Schwarz sunt căsătoriți din 1966 și locuiesc în orașul Youngstown, din statul american Ohio. Din luna mai a anului trecut, Donna a suferit mai multe atacuri cerebrale și a avut o operație pe cord deschis.

Karl i-a fost mereu alături. I-a promis că, dacă se va face bine și va veni acasă, îi va lua un nou inel de logodnă. Din fericire, după operația la inimă, starea femeii s-a îmbunătățit. Potrivit ABC6, la ieșirea din spital, în drumul spre casă, cuplul s-a oprit la un centru comercial, de unde bătrânul i-a cumpărat inelul de logodnă.

loading...

Karl a îngenunchiat și, în mod simbolic, a întrebat-o pe Donna: “Vrei să fii soția mea?” Scena filmată de nepoata lor, Christina, a fost postată de ea pe Twitter și a devenit virală în America.

”Le-am spus că sunt faimoși și erau așa de fericiți! Nu am crezut că va fi un video viral, dar, în mod clar, ei merită din plin acest lucru”, a spus nepoata celor doi bătrâni.

Citeste si despre..

Super Luna din Fecioară ne schimbă pe toți!

În această lună, într-o seară de marți, 19 februarie, se va naște o senzație de Super Lună plină în Fecioară, care va declanșa o schimbare cosmică a energiei, iar această schimbare ne va afecta pe toți.

Această Super Lună va fi cea mai mare și mai strălucitoare luna plină a anului!

Va fi atât de mare deoarece Luna este foarte aproape de Pământ, cel mai aproape, de fapt.

Pe măsură ce Luna plină se apropie de Pământ, te poți folosi de această schimbare, pentru a atrage totul în avantajul tău.

Să vedem ce înseamnă o Super-Lună, din punct de vedere științific.

O Super Lună apare atunci când orbita ei se află într-un punct foarte apropiat de Pământ și acest lucru coincide și cu o lună nouă sau plină.

Potrivit NASA, atunci când luna este atat de aproape de noi „Apropierea sa face să pară cu cu 14 procente mai mare si cu 30% mai luminoasă.”

Din punct de vedere astrologic, Super Luna din februarie va avea în semnul Fecioarei. Aceasta generează un tip de energie foarte activ, liber, entuziast și dezinteresat.

Ca atare, toate vibrațiile altruiste și aventuroase asociate cu Fecioara vor fi aduse în prim plan, ceea ce va crea o explozie de energie.

Dacă profiți de schimbarea Super-Lunii și o îmbrățișezi într-o lumină pozitivă, atunci schimbări bune vor veni în calea ta!

Fecioara este cunoscută pentru un număr de calități și caracteristici puternice. Prin atingerea valorificarea puterii lor, poți profita din plin de schimbarea Super-Lunii!

Mai jos este o prezentare generală a tuturor avantajelor pe care această Lună plină în Fecioara le are de oferit:

Este un moment al vindecării

Dacă rănile tale sunt fizice, mentale, conștiente sau inconștiente, acum este timpul să te concentrezi asupra vindecării lor. Când te concentrezi și faci tot ce îți stă în putință pentru a deveni face mai bun și mai puternic, te poți elibera de toată durerea și suferința.

Este o oportunitate de a merge mai departe cu viața ta. Mulți dintre noi vor întâlni noi oportunități interesante, care nu au fost nici măcar posibile până acum, cu atât mai puțin disponibile pentru noi, înainte de schimbare.

Este momentul perfect pentru a acționa.

În timp ce Luna este în Fecioara, trăsăturile fizice vor fi extrem de valoroase pentru a face lucrurile așa cum trebuie.

În ansamblu, schimbarea energiei care însoțește Luna din februarie va fi Copleșitor de pozitivă.

Dacă te relaxezi, te poți conecta mai bine cu această energie, astfel vei ajunge la lucruri minunate în viața ta, așa că pregătește-te să o primești!

Cmentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptRead More